UČESNIK ELITE OGOLIO DUŠU! Sin Zlate Petrović šokirao cimere pričom, čeka se reakcija pevačice!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

To što mi se desilo nikome ne bih poželeo, počeo je on!

UČESNIK ELITE OGOLIO DUŠU! Sin Zlate Petrović šokirao cimere pričom, čeka se reakcija pevačice!

Foto: Printscreen/PINK

Učesnik Elite 8 Jovan Pejić i sin pevačice Zlate Petrović pričao je sa cimerima u dvorištu Bele kuće o intimnim odnosima, pa je otkrio šta je radio s bivšom devojkom. On se sada prisetio i skandala koji se desio na jednoj proslavi, kada su ga napali samo zato što je sin poznate pevačice.

- To što mi se desilo nikome ne bih poželeo. Ti momci su došli do mene puni predrasuda, samo zato što mi je majka javna ličnost. Unosili su mi se u lice, ali nisam dozvolio da me isprovociraju. Svakako da to nije lepo iskustvo, ali šta da se radi - rekao je Jovan jednom prilikom u Eliti. 

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jovan Pejić

 

Podsetimo, naslednik pevačice Zlate Petrović i voditelja Zorana Pejića Peje u to vreme bio je u vezi sa nepoznatom plavušom sa kojom se uživo uključio na društvenu mrežu i zaboravio da se isključi pre vrele akcije. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovan Pejić

 

Bio sam sa devojkom kod kuće. Ostali smo sami. Tek bio izašao Instagram lajv. Ona i ja samo hteli da eksperimentišemo, da vidimo kako to radi. Upalio sam lajv, ali nisam otišao "end lajv strim". Ostao mi je upaljen na lajvu sve vreme. I mi smo počeli da vodimo ljubav. Kad zove nju drugarica, a mene zove ćale Peja, i kaže: ''Legendice, ostao ti upaljen lajv.". To mi je bila dugogodišnja devojka. Nije se, na sreću, ništa videlo previše, ali se sve čulo šta smo radili u tom lajvu. Posle tog od sramote danima nisam izlazio iz kuće, mada, s ove vremenske distance, cela ta situacija mi je sada smešna - ispričao je Jovan kasnije za medije.

Foto: ST/Vladimir Lukić/Dragan Kadić

Jovan Pejić i Zlata Petrović

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading