HITNO OGLAŠAVANJE MILICE VELIČKOVIĆ! Trudna danima besni na Terzu, sad poslala brutalnu poruku!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica i Terza su se upoznali u "Eliti 7", gde su stupili u ljubavnu romansu.

HITNO OGLAŠAVANJE MILICE VELIČKOVIĆ! Trudna danima besni na Terzu, sad poslala brutalnu poruku!

Foto: ST/Vladimir Lukić, youtube.com/Zadruga Official

Bivša učesnica "Elite 7", Milica Veličković ostala je u drugom stanju sa aktulenim učesnikom "Elite 8", Borom Terzićem, koji je pokrenuo priču sa Sofijom Janićijević poslavši joj srce u uglu iza kamere, te ga je ona tada odala.

Foto: Instagram printsceen

Objava Milice Veličković na Instagramu

 

 

Ona je konstantno pod velikim stresom otkako je on pred kamerama sve neverniji, pa se sada oglasila, te je poslala brutalnu poruku na konto cele situacije. 

Foto: printscreen/RTV Pink

Milica Veličković

 

Naime, njega je Milica odmah ostavila posle ovog haosa i skinula je verenički prsten, a kako je uspešno izvršio zadatak sa Sofijom, koji je bio da prisno igraju pred svima, on je izlazivši iz Rajskog vrta zadržao Sofiju iza fotelje i tom prilikom je, kako se može samo čuti, ali ne i videti, poljubio.

Foto: youtube.com/pink.rs

Milica Veličković i Terza

 

Spekulacije su odmah krenule da se šire mrežama, ali se ovim povodom oglasila i Milica, koja nije mogla da prećuti, već je odmah podelila ovaj snimak i poručila:

- I nakon toga uradi ovo... - napisala je MIlica, a kako će se na dalje odvijati situacija, ostaje nam da ispratimo.

Foto: Printscreen/Pink TV, ATA images,Shutterstock

Milica Veličković i Terza, Sofija Janićijević

 

Podsećamo, Milica i Terza su se upoznali u "Eliti 7", gde su stupili u ljubavnu romansu tokom koje je ona ostala u drugom stanju, što ih je još više zbližilo.

Ubrzo po izlasku iz rijalitija usledila je veridba, a samo nekoliko dana nakon što je Milica ispratila Terzu u novu sezonu u koju je, prema sopstvenom priznanju, ušao kako bi njima i detetu koje je na putu rešio stambeno pitanje, pao je na šarm Sofije Janićijević.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Snezana

25.09.2024 11:52

Terza je kloarcina strasna! Olos! Sram ga bilo, devojka je trudna. Bitanga. Terza je isti olos kao onaj Miljanin bilmez sto pravi decu svakoj devojci. Polako, imace i oni cerke.