SVE JE SPREMNO ZA ZOLIN DOČEK! Oglasio se Čolić i najavio spektakl! Posle ovoga ništa više neće biti isto!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija je stava da Miljana ne treba da rodi dete, a kako joj je prenela, Zola nijednom nije pozvao, niti se interesuje za trudnoću.

SVE JE SPREMNO ZA ZOLIN DOČEK! Oglasio se Čolić i najavio spektakl! Posle ovoga ništa više neće biti isto!

Foto: ST/Nebojša Mandić, ATAImages

Glavna tema u popularnom rijalitiju Elita 8 je trudnoća Miljane Kulić, koja je po ulasku u rijaliti saznala da je ostala u drugom stanju nakon što se pred kraj leta tajno viđala sa bivšim dečkom Lazarom Čolićem Zolom.

Miljana je prvo otkrila da želi da rodi dete, međutim, kada je shvatila da Zolu ne interesuje, te da sa njom ništa ne želi, počela je da razmišlja o prekidu trudnoće. Kako bi joj se situacija koliko-toliko olakšala, produkcija je omogućila da u Rajski vrt uđe njena majka Marija Kulić, kako bi porazgovarale o celokupnoj situaciji.

Foto: Ata images, Republika

Lazar Čolić Zola, Marija i Miljana Kulić

 

Marija je stava da Miljana ne treba da rodi dete, a kako joj je prenela, Zola nijednom nije pozvao, niti se interesuje za trudnoću. 

Foto: M.P./ATAImages, youtube.com/Zadruga Official

Lazar Čolić Zola i Miljana Kulić

 

Ovo nije prvi put da se ja ne slažem sa Miljaninom trudnoćom, sa prvom kada se rodio Željko, apsolutno sam je podržala u svemu, znajući da će sva obaveza pasti na mene, zbog Miljane kakva takva je, svi vidimo da je euforična, nestabilna, nekad u depresiji, njen sklop ličnsoti je takav, da jednostavno ne može samostalno apsolutno malte ne ništa da uradi, uvek se oslanjala na mene, razlog koji je. Na današnji dan je meni umrla mama, kada je Miljana imala 12 godina. Miljana u strahu da ni ona izgubi mamu i ona se tada veže za mene, to je bio taj trenutakgubitka moje majke i gledajući mene tužnu, nisam mogla da sakrijem tugu za majku - rekla je Marija u emisiji Ami dži Šou. 

Foto: Instagram printscreen

Lazar Čolić Zola

 

Prema poslednjim infomarmacijama Zola je donedavno bio u Švajcarskoj, međutim, kako je objavljeno na njegovom Instagramu, ovog petka i subote gostovaće u kafiću svog druga Marka Janjuševića Janjuša, koji je nedavno otvorio u Nemačkoj. 

On se više nije oglašavao vezano za trudnoću Miljane Kulić, ali mu je njena majka Marija Kulić preko telefona jasno stavila do znanja šta misli o njihovom odnosu, kao i o tome da je Miljani namerno hteo ne razmišljajući da zakomplikuje život. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Irena

25.09.2024 15:28

Zolja mnogo si kvarna I podao decko,imati posla s bolesnom osobom I okrenuti ledja,nikada se ti neces opAmetiti ni koliko taj Janjus nijeste vi za porodicu.Navikli ste na zivot takav koji vodite to je vas problem.Mada ja od sada gledam drugim ocima bili ste mi simpa Ali vise ne.