GASTOZ NI NE SLUTI ŠTA MU SE NAPOLJU DEŠAVA! Misli da je "kralj rijalitija", a ona je DOŠLA DA GA RASKRINKA (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije birala reči da ga unizi u očima gledalaca.

GASTOZ NI NE SLUTI ŠTA MU SE NAPOLJU DEŠAVA! Misli da je "kralj rijalitija", a ona je DOŠLA DA GA RASKRINKA (FOTO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Pevačica i bivša učesnica "Farme" Vesna Vukelić Vendi žestoko je oplela po aktuelnom učesniku "Elite 8" Nenadu Marinkoviću Gastozu

Ona je ovu sezonu nazvala atomskim rijalitijem, a njega okarakterisala kao jevtinog igrača koji priređuje scene nalik crnom humoru, komentarišući njegovu svađu sa Miljanom Kulić.

 

- Malo mi je to tužno. Nije mi ni komedija, deluje mi onako više kao neki crni humor. Ustvari, jedan pokušaj da Gastoz bude zanimljiv, jer se oni i dalje traže. On je jedan rijaliti učesnik, iz njihove te ekipe odakle su sada pristigli, ta formacija koja stiže iz godine u godinu, ispao je iz štosa. Živi u nekom prošlom vremenu, ima tog uličarskog u sebi i to deluje jako jeftino, deluje malograđanski, nema aristokratskog, ne znam koga može da privuče sa tim. To je neka otpadija koja može da zagolica Miljanu, ne da bi ona pala na njega, nego imaju te neke neraščišćene račune, pa se on hvata za bućku. Deluje mi tužno jer se on traži i on je zatečen. Ovo je sada već atmoski rijaliti - rekla je Vendi gostujući u emisiji "Pitam za druga".

Republika

Foto: printskrin Red Tv

Vesna Vukelić Vendi oplela po Gastozu

- Može li on da osvoji srce Anđele Đuričić - pitala je voditeljka.

- On je bacio oko na nju, više nego što je našao neki svoj put, on se ne bavi likovima koje on mora da razrađuje, ona je razrađena. Ona je previše arhaična, deluje kao star mali, sve to što ona priča, kao da je pokupila filozofiju tih tetki...Nije ostavio utisak na mene da je misaono biće, da ume da se mačuje kao Ivan Marinković - zaključila je Vendi.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading