BLUD I RAZVRAT PRED KAMERAMA! Ove scene nikako ne sme da vidi ĆERKA Aneli Ahmić, Mateja je unakazio za sva vremena!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić skupo koštala veza sa Matejom Matijevićem.

BLUD I RAZVRAT PRED KAMERAMA! Ove scene nikako ne sme da vidi ĆERKA Aneli Ahmić, Mateja je unakazio za sva vremena!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Emisija "Pitam za druga" na Red televiziji bila je u znaku komentara Vesne Vukelić Vendi, poznate dame koja nije štedela reči kada su u pitanju učesnici popularnog rijalitija "Elita 8".

Vendi je svojim oštrim jezikom prokomentarisala odnos Mateje Matijevića i Aneli Ahmić, nazvavši njihovu vezu "pomodarstvom mediokriteta i razvratnih frikova". Istakla je da njihova kratkotrajna veza ne zaslužuje naziv "veza", već je nazvala to "kombinacijom", čak i "bludom i razvratom". Osula je paljbu i po Mateji, opisujući ga kao uličarski prizvuk, te istakavši da Aneli nosi "gorak ukus pogrešnih izbora" od prošle godine.

Republika

Foto: printskrin Red Tv

Vesna Vukelić Vendi

 

- To ne moze da se nazove vezom, mi smo imali jedno pomodarstvo mediokriteta i razvratnih frikova koji su davali etikete da su u vezi, to nisu veze to su kombinacije, to nije veza to je blud i razvrat. Bilo bi jako neozbiljno da to tretiramo kao vezu, to je kombinacija - rekla je Vendi na račun njihovog odnosa, pa oplela po Mateji. 

- On mi deluje kao da ima neki uličarski prizvuk, on ne može da se razigra, nema to teatralno u sebi, a voleo bi. Na sve to dolazi Aneli koja od prošle godine nosi jedan gorak ukus pogrešnih izbora, nameće se pitanje da li je pogrešan izbor ona. To što je ona prijemčiva za slušanje i gledanje ne opravdava njene poteze, izbor prošle godine bio je kardinalan i ona je doživela deformaciju, davala je auto golove i imala je dželata nad svojom glavom. On je vrlo nisko ocenjen jer je dopustio da se sa takvim frikom izblamira, i on i porodica, oni su animalne blamaže, onda dolazi Mateja on je kao mumija i voštana figura - dodala je Vendi aludirajući na Anelinu vezu u prošloj sezoni. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading