"ČESTITAM I ULAZAK U VEZU": Šok-oglašavanje nakon Terzine javne PRELJUBE sa Sofijom!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đedović otkrio da je kontaktirao sa trudnom Milicom, poručio preljubnicima ovo!

"ČESTITAM I ULAZAK U VEZU": Šok-oglašavanje nakon Terzine javne PRELJUBE sa Sofijom!

Foto: Dragan Kadić, Printscreen/Pink TV

Borislav Terzić Terza i Sofija Janićijević su se u utorak tokom žurke više puta poljubili, misleći da ih kamere ne snimaju. Slađi Lazić Poršelini su juče priznali ispod trema da su se ljubili, a Terza joj je otkrio da će svoju trudnu verenicu Milicu Veličković ostaviti čim se porodi. Na Sofijino pitanje kad je zakazan porođaj, Terza je izjavio da je u januara.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Terza je juče sve priznao Slađi

Terza ne zna da je Milcia ispratila celu situaciju i da ga je već ostavila dva puta. Hitno se oglasio Marko Đedović, koji je šokiran Terzinim ponašanjem. On je Sofiji i njemu čestitao ulazak u vezu.

- Čestitam im ulazak u vezu koju još nisu saopštili ukućanima, a nama jesu juče ispod trema. Što se njih dvoje tiče, juče sam pisao sa Milicom dok se sve to dešavalo, bio sam uz nju i biću, ako joj bilo šta treba, ne bio joj ja u koži, ali sam i njoj rekao, a i vama ću. Bolje što je sada nego za 5 godina ja sam inače tog stava. Jako ružno prema njoj i ne mogu ni da zamislim kroz šta prolazi - rekao je Đedović, pa dodao:

- Tako je kad misle da nešto mogu da sakriju od kamera, ovo je preslikan primer prethodnih prevaram, samo što nijedna nije bila trudna do sada - poručio je bivši učesnik "Elite 7" za "Pink.rs".

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Marko Đedović čestitao Sofiji i Terzi

Inače, juče se oglasila Sofijina sestra, koja nije želela da prenagljuje sa izjavama.

- Neću nikog da osuđujem... Oglasiću se kada budem imala više vremena pošto sam sprečena zbog posla i kada budem pogledala još više detaljnije... Izvinite molim vas - rekla je ona za gorepomenuti portal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading