KAD TERZA IZAĐE IZ RIJALITIJA NI MILICA VIŠE NEĆE BITI SAMA: Nakon ove javne objave sve je jasno ko dan (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi su ostali u šoku zbog ove podrške.

KAD TERZA IZAĐE IZ RIJALITIJA NI MILICA VIŠE NEĆE BITI SAMA: Nakon ove javne objave sve je jasno ko dan (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel, youtube.com/Zadruga Official, Shutterstock

Milica i Bora

Od nedavno su mediji preplavljeni neočekivanom ljubavnom pričom iz "Elite 8" koja je uzdrmala javnost.

Naime, BorIslav Terzić Terza, poznati rijaliti učesnik, više ne krije svoje simpatije prema Sofiji Janićijević, a njih dvoje su od utorka veče nerazdvojni, često viđeni kako razmenjuju nežnosti i poljupce.

Republika

Foto: Printskrin TV Pink

Borislav Terzić Terza se javno bruka sa Sofijom Janićijević

Ova ljubavna veza iznenadila je mnoge, posebno zbog toga što je Bora veren sa Milicom Veličković, koju je trudnu ostavio kod kuće i ona samo putem TV ekrana može da gleda šta joj on svakodnevno priređuje. 

Da stvar bude gora upravo ga je na upozoravala kada su se rastajali pred njegov karantin i strogo mu naglasila da sa budućim cimerkama ne ulazi ni u kakvu priču, a kamoli flert. 

Veći deo javnosti saoseća sa Milicom, a ovim povodom sada se oglasila i Jovana Tomić Matora na svom Instagram profilu i poslala brutalnu poruku Milici Veličković, koju je Terza prevario dok ona nosi njihovu ćerku.

Republika

Foto: printskrin instagram

Jovana Tomić Matora uputila podršku Milici Veličković

- Comaro sreća ne prati hrabre, nego hrabri idu čak i kad nemaju sreće - napisala je Matora, ostavljajući mnoge u šoku svojim javnim istupom.


Ova ljubavna drama privukla je pažnju javnosti i pokrenula lavinu komentara na društvenim mrežama, dok se očekuje da će u narednom periodu situacija postati još zanimljivija.

S obzirom na sve ove događaje, jedino je sigurno da ljubavne veze među poznatim ličnostima uvek izazivaju veliku pažnju javnosti i da se ova priča tek zagreva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading