U "ELITI 8" VIŠE NIŠTA NEĆE BITI ISTO: Njen ulazak MENJA TOK RIJALITIJA (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jednima će smrknuti, ali ima ko će joj se i obradovati.

U "ELITI 8" VIŠE NIŠTA NEĆE BITI ISTO: Njen ulazak MENJA TOK RIJALITIJA (FOTO)

Foto: ST/N.PANČIĆ, Shutterstock

Kako je najavljeno, večeras se očekuje vanredno ubacivanje novih učesnika u rijaliti "Elita 8", a mnogi fanovi ovog šou programa nagađaju da bi to mogla biti taze prevarena Milica Veličković.

Njen potencijalni ulazak bi mogao da unese potpunu pometnju, s obzirom na situaciju koja se odvijala između nje, njenog verenika Borislava Terzića Terze i atraktivne Sofije Janićijević.


Milica Veličković je otvoreno iznela svoje mišljenje o situaciji sa Terzom i Sofijom, ističući da je zahvalna rijalitiju što je brzo pokazao pravo lice svog učesnika.

Njene reakcije su izazvale pažnju javnosti, a posebno je intrigantno to što je pružila podršku svom bivšem partneru, Nenadu Marinkoviću Gastozu.

Njena javna podrška Gastozu je izazvala različite komentare među fanovima rijalitija.

Republika

Foto: printskrin instagram

 

Dok se spekuliše o potencijalnom ulasku Milice Veličković u "Elitu", publika s nestrpljenjem očekuje da vidi kako će se odvijati dalji tok događaja u rijalitiju.

Njen ulazak bi svakako uneo nove dinamike i dramu u već uzburkane odnose među učesnicima.

Dok se očekuje vanredno ubacivanje novih učesnika u rijaliti "Elita", publika će sa nestrpljenjem pratiti dešavanja u nadi da će dobiti odgovore na brojna pitanja koja su se otvorila u proteklom periodu.

Milica Veličković bi mogla da donese novi talas uzbuđenja u već napetom okruženju "Elite".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading