MILJANA PLANIRA DA SAHRANI ZOLU: "Zamišljam da je MRTAV, najbolje za mene je da je UMRO... " Na crne misli podstaknuta krajnje BIZRANIM RAZLOGOM!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kulićeva se teško bori sa svojim emocijama.

MILJANA PLANIRA DA SAHRANI ZOLU: "Zamišljam da je MRTAV, najbolje za mene je da je UMRO... " Na crne misli podstaknuta krajnje BIZRANIM RAZLOGOM!

Foto: printskrin instagram

Učesnica "Elite 8Miljanom Kulić koja je bila jedna od glavnih tema u Beloj kući zbog navodne trudnoće i u emisiji "Pitanja novinara" morala je da odgovara na pitanja vezana za Lazara Čolića Zolu koji ju je po ko zna koji put razočarao.

Republika

Foto: printskrin instagram

Miljana Kulić u emisiji "Pitanja novinara" otvorila dušu

Ona je posle svega, javno priznala da vi volela da može da ga smatra mrtvim samo zato što je nedavno skroz iskulirao njen rođendan.

- Što se čestitke tiče očekivala sam da pošalje i poklon. Do toga nije došlo, bar da se isfolirao pred narodom. Mene je danima kopkalo šta je to kad smo imali razgovor. Ja sam gledala na sve načine, poziv nisam dobila. Mislio je da sam trudna po četvrti put, pa će da uđe. Ja sam stavila tačku definitivno, to je bila foliraža i gluma zarad naroda. Ja sam sebi sama sa njim uništila život. Vreme je da više ne čitam stare novine i ne gledam u retrovizor. Dok budem razmišljala kako je bilo... Koga boli ona stvar. Ne treba da dozvoljavam da neko upravlja sa mnom jer sam emotivno nestabilna. Sve je rekao i ubio u meni. Sad kad bi došao, želim da zamislim da je umro i tako je najbolje za mene - rekla je Miljana.

Republika

Foto: M.P./ATAImages, youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić ostala bez Zoline podrške

Nišlijka je prokomentarisala i njen odnos sa Nenadom Marinkovićem Gastozom, koji je takođe bio turbulentan u protekloj nedelji.

- On je meni zanimljiv za šou, a ne da se svađamo. Kad me dovede u crveno dobije to. Njemu je krivo jer nisam sujetna na njega i što podržavam odnos sa Anđelom. Kad sam ustala da komentarišem on je meni sve vreme dobacivao i vređao me. Rekla sam da su zanimljivi zajedno i da on nije imao zlu nameru. Prozivao me je da nisu imali šta da pojedu, on im je sekao trotu za koju me proziva. Ja nisam pojela ni parče svoje torte, ni sok nisam uzela - pravdala se Kulićeva.

- Sramota što je bila škrta za rođendan i što je uzela mikrofon momku za rođendan. Ima svoje prevrtljive momente - dobacio je Gastoz.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading