HITNO SE OGLASILA MAJKA TEODORE DELIĆ! Odmah pomenula Kačavendu! Ovo je njen žestoki sud!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bila je nikad oštrija na jeziku!

HITNO SE OGLASILA MAJKA TEODORE DELIĆ! Odmah pomenula Kačavendu! Ovo je njen žestoki sud!

Foto: printscreen/RTV Pink

Tokom sedme sezone rijaliti programa "Elite 7", gledaoci su bili svedoci turbulentnog odnosa između Teodore Delić i Nenada Macanovića Bebice.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Milena Kačavenda

 

Međutim, situacija se promenila nakon izlaska iz rijalitija, kada su oboje javno istakli da su u vezi. Ipak, ulaskom u osmu sezonu, počele su spekulacije o Teodorinom interesovanju za Nikolu Škatarića Naja. Ove glasine su izazvale brojne teorije zavere među učesnicima, te se sada oglasila Teodorina majka Slavic, koja je situaciju komentarisala iz svog ugla. 

Foto: ST/Vladimir Lukić, pixabay.com

Teodora Delić i Nenad Macanović Bebica

 

Tu nema ništa od toga, Kačavendi je svojstveno da rastura tuđe veze i parove. Isto je to radila i prošle godine, šta će klimakterična babetina nego to da radi, sve je izmislila i slagala, sram je bilo. Teodora bi rekla, kao što uvek kaže, da li je gledala u njega, on što pilji to je već nešto drugo, napaljeni magarac - rekla je Slavica za Pink.rs.

Foto: Printscreen/PINK

Teodora Delić

 

Slavica je takođe prokomentarisala Bebicin stav da veruje Delićevoj.

- Nisam iznenađena time. On beskrajno veruje Tei i ona njemu, to što bacaju rovce neće postići ništa, jer njihova veza je jaka. Uverila sam u to i kad su dolazili kod mene, tako da samo mogu da im zavide i da budu ljubomorni. 

Za Nikolu Škatarića nije imala reči hvale.

- Škatarić je ortodoksna seljačina, on bi na svaku zgodnu ženu bacio oko, pa kod koje upali. Teodora je to primetila i nikada i da nije sa Nenadom ne bi bila s njim, mislim da će to shvatiti i Poršelina - završila je Slavica.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading