MATEJINA BIVŠA UHVAĆENA SA OVOM STARLETOM PRE ELITE 8! Procurila PRIVATNA FOTKA, ona joj je dala instrukcije!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ena Čolić uhvaćena sa Majom Marinković!

MATEJINA BIVŠA UHVAĆENA SA OVOM STARLETOM PRE ELITE 8! Procurila PRIVATNA FOTKA, ona joj je dala instrukcije!

Foto: printskrin instagram

Uzbudjenje među ljubiteljima rijaliti programa "Elita 8" dostiglo je vrhunac kada je bivša devojka Mateje Matijevića, Ena Čolić, neočekivano ušla u vilu. Ena, koja je inače bila drugarica starlete Maje Marinković, izazvala je pravu pometnju svojim ulaskom, a posebno zbog fotografije na kojoj su zajedno sa Majom.

Republika

Foto: Instagram.com

Maja Marinković i Ena Čolić Instagram

 

Ena Čolić i Maja Marinković su nekada bile nerazdvojne drugarice, a njihova zajednička fotografija iz prošlosti ponovo je privukla pažnju javnosti. Mnogi su bili iznenađeni ovim otkrićem, s obzirom na to da se nije znalo da su Ena i Maja bile bliske.

Ena Čolić je do sada bila van javnog interesovanja, ali njen ulazak u rijaliti "Elita 8" definitivno će izazvati veliku pažnju. Malo se zna o njenom životu i karijeri, ali ovaj neočekivani potez definitivno će privući pažnju gledalaca.

 

Nikom iz njegovog okruženja se ne dopada, mi smo u više navrata bili u vezi, kada nismo bili zajedno, bili smo prijatelji. Aneli ne poznajem, sem iz prethodne sezone, ne mogu o njoj ništa da kažem, samo njihova estetika mi se ne sviđa. On drži do sebe i svog ega i ona mi ne ide uz njega - prizala je Ena pre nego što je otišla u Belu kuću.

Ona je otkrila da zna još neke od učesnika, pa nastavila da blati aktuelni par.

Neke poznajem privatno, kao što je Mateja, pa Karića... Ja sam rekla da smo u ljubavi, Mateja i ja se volimo i poštujemo, jako smo dobri prijatelji. Mi ništa ne krijemo. Ne dopada mi se ništa što on radi. Ne dopada se ni ljudima iz njegovog okruženja. Mi smo od 2020. bili zajedno, bila je veza... Dobri smo jako, baš smo prijatelji. Bila sam na letovanju sa sinom, pre rijalitija - govorila je dalje Ena.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading