MILICA OVO NE SME DA VIDI PRE POROĐAJA! Sofija i Terza sačekali da se svi uspavaju, pa NAPUSTILI Belu kuću i prepustili se emocijama!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Terza više ne može da se kontroliše u društvu Sofije.

MILICA OVO NE SME DA VIDI PRE POROĐAJA! Sofija i Terza sačekali da se svi uspavaju, pa NAPUSTILI Belu kuću i prepustili se emocijama!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom ranih jutarnjih sati, Bora Terzić Terza i Sofija Janićijević su iznenadili javnost svojim izlaskom ispred Bele kuće. Njih dvoje su izašli kako bi popušili cigaretu, ali su zadržali pažnju javnosti svojim prisnim odnosom.

Dok su stajali ispred Bele kuće, Bora Terzić Terza i Sofija Janićijević su razmenjivali nežne dodire i razgovarali u opuštenoj atmosferi. Terza je čak iskoristio priliku da uhvati Sofiju za ruku, što je izazvalo brojne spekulacije o njihovom odnosu, s obzirom da je Terza veren i čeka dete sa Milicom Veličković, koju je upoznao u prethodnoj sezoni rijalitija "Elita".

 

Ovaj intimni trenutak između Terze i Sofije izazvao je veliku pažnju javnosti, a mnogi fanovi su bili šokirani njihovom otvorenošću i iskrenim emocijama. Mnogi su se pitali da li je ovo samo prijateljski gest ili nešto više od toga.

Bora Terzić Terza i Sofija Janićijević su već duže vreme bliski prijatelji, ali ovaj susret ih je prikazao u drugačijem svetlu. Njihova otvorenost i prisnost su privukle pažnju javnosti i izazvale brojne komentare na društvenim mrežama. Podsetimo, Terza je nedavno saznao da ga je Milica ostavila, ali kako nije siguran u istinitost ovih informacija, odlučio je da sačeka i ne prizna emocije prema Sofiji, sve dok se Milica ne bude porodila, kako bi bio siguran da je sve u redu.

- Samo da kažem Miljani da Sofija ništa nije kriva, ona nema potrebe da se sklanja od mene niti je ona bilo šta potencirala, ja sam sve vreme bio prijateljski nastrojen prema njoj, iako govore da sam ostavljen napolju, videćemo šta će se desiti. Navešću Slađu, Ivana i Ćubu - rekao je Terza juče u programu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading