UČESNICA ELITE OSTALA BEZ DEČKA ZBOG VRELE AKCIJE PRED KAMERAMA! Skandalozan snimak izazvao totalnu pometnju, njeni najbliži u ŠOKU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi skandal trese "Elitu 8!"

UČESNICA ELITE OSTALA BEZ DEČKA ZBOG VRELE AKCIJE PRED KAMERAMA! Skandalozan snimak izazvao totalnu pometnju, njeni najbliži u ŠOKU!

Foto: RTV PINK printscreen

Ana Spasojević i Munjez

Ana Spasojević, učesnica rijaliti programa Elita 8 privukla je pažnju javnosti nakon što je uhvaćena u intimnom trenutku sa cimerom Danijelom Dujkovićem Munjezom. Ova situacija izazvala je različite reakcije, s obzirom na to da je Ana ušla u rijaliti kao zauzeta devojka koju napolju čeka dečko.

Nakon što je Ana ušla u krevet sa Danijelom, njih dvoje su razmenjivali nežnosti, ignorišući prisustvo kamera i drugih učesnika rijalitija. Sudeći po njihovim postupcima, čini se da im je maženje veoma prijalo, a Ana nije pokazala znakove brige ili kajanja zbog svog dečka koji je napolju. Iako i dalje ne priznaju vezu, oni sada već spavaju zajedno i imaju vrele akcije pod pokrivačem, pa se da zaključiti da Ana više nema dečka u spoljnim svetu.

 

 

Ana je otkrila da se dogodio i prvi poljubac, a kako je Munjez poznat po neobaveznim vezama, mnogi pretpostavljaju da će mu Ana biti samo usputna stanica, odnosno, da će biti još jedna u nizu. 

- Emotivno sam zauzeta, ali to je sve, ne bih ništa više na tu temu - rekla je kratko Ana pred ulazak u "Elitu 8".

Podsetimo, učesnik "Elite 8" Danijel Dujković Munjez prepustio se prethodno strastima sa Kristinom Buđevac, sa kojom je imao žestoku akciju u toalteu ispred kog je dežurala njegova bivša rijaliti parnterka Ivana Keneški. 

Njih dvoje nisu marili za nju, već su zatresli zidove, kako bi imala šta i da čuje.

Inače, u ovoj sezoni teško je isprati ko je sa kim, pošto se između sebe u više navrata nekoliko parova izmanjalo, pa je tako Munjez već bio u krevetu sa Ivanom, koja je bila i sa Urošem Rajačićem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading