SAZNALO SE ZA NJEGOVU AFERU SA TAKMIČARKOM ELITE! Gastoz javno RASKRINKAN, Anđela će poludeti kad sazna detalje!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako gotovo svi veruju da je trenutni centar Marinkovićevog sveta Đuričićeva, čini se da je realnost malo drugačija!

SAZNALO SE ZA NJEGOVU AFERU SA TAKMIČARKOM ELITE! Gastoz javno RASKRINKAN, Anđela će poludeti kad sazna detalje!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Nenad Marinković Gastoz, poznati rijaliti učesnik i velika zvezda, nedavno je razgovarao sa Ivanom Keneški o novim devojkama koje su se uselile u vilu "Elite". Njegovo mišljenje o njima je izazvalo dosta pažnje i spekulacija među fanovima.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivana i Gastoz

Gastozova analiza Ene, Ive i Sofije

Gastoz je otvoreno izneo svoje utiske o novim cimerkama. Kada je reč o Eni, istakao je da ju je poznavao iz ranijih kontakata i da je smatra lepom devojkom. O Ivi je rekao da ona tvrdi da ga poznaje, ali da mu ona nije poznata. Ipak, istakao je da je smatra "s*ksipatičnom" i da je moguće da će započeti romansu sa nekim od učesnika. Za Sofiju je rekao da je autentična i da veruje da će se više uključiti u razgovore i događanja u vili.

 - Enu znam, muvao sam je jedno vreme. Ništa agresivno, lepa je devojka. Tipa ona izbaci stori, a ja joj bacim komentar. Ova mala Iva ona kaže da me zna, ja nju ne znam. Ona mi je s*ksipatična, možda će da završi sa nekim. Ova Sofija mi je autentična. Mislim da će Sofija više da zagrzie za priče, nego ove dve naše - rekao je Gastoz. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivana i Gastoz

Reakcije fanova

Ove Gastozove izjave izazvale su različite reakcije među fanovima rijalitija. Mnogi su komentarisali Gastozovu iskrenost i otvorenost u iznošenju svojih utisaka o novim cimerkama, dok su drugi osuđivali njegovu prisnost sa Anđelom Đuričić. Takođe, mnogi su počeli da spekulišu o tome kako će se odvijati odnosi među učesnicima i da li će Gastozova predviđanja zaista postati stvarnost.

Foto: Printskrin TV Pink

Gastoz i Anđela

Život u "Eliti"

Ovaj razgovor je još jednom podsetio javnost na dinamiku koja vlada u rijaliti programima, gde se svaki detalj života u vili pažljivo analizira i komentariše. Nova devojke su sigurno uneti novi element u već kompleksne odnose među učesnicima, a publika sa nestrpljenjem očekuje dalji razvoj događaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading