JANJUŠ UHVAĆEN SA NOVOM DEVOJKOM! Grudi veće od Maje Marinković, a imaju JEDNU SLIČNOST!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš sve šokirao!

JANJUŠ UHVAĆEN SA NOVOM DEVOJKOM! Grudi veće od Maje Marinković, a imaju JEDNU SLIČNOST!

Foto: Republika

Marko Janjušević, poznat kao Janjuš, nakon izlaska iz rijalitija "Zadruga" odlučio je da promeni svoj život iz korena. Umesto da se bavi javnim medijskim nastupima, Janjuš se posvetio svom privatnom biznisu. Nedavno je otvorio bar u Nemačkoj, koji je dobio naziv po njegovoj ćerci Kruni iz prvog braka. Ovaj potez izazvao je veliku pažnju javnosti.

Na svom Instagram profilu, Janjuš je objavio fotografije iz Ofenbaha, gde uživa u zalasku sunca dok peca. Međutim, dve fotografije su izazvale pravu pažnju. Na jednoj od njih, Janjuš leži u krilu dame koja nosi samo teksas šorc i gornji deo bikinija, dok je na drugoj prikazana idilična scena mlade dame koja drži psa. Janjuš je uz ovu fotografiju napisao:

 

"Duša lepa pufnasta... Prelep, kao lutka". Ovakvi postovi su tipični za Janjuša, čime je još jednom izazvao interesovanje medija i javnosti. Mnogima je zapalo za oko da devojka ima velike grudi, ali da voli pse, kao i Janjuševa bivša devojka, Maja Marinković!


Nakon izlaska iz rijalitija, Marko Janjušević Janjuš je veći deo vremena proveo u svom rodnom Prijepolju sa porodicom. Uživao je u mirnom okruženju svog doma zajedno sa ćerkom Krunom i psom Vesnom, a čak su boravili i na primorju. Mnogi su očekivali da će Janjuš provoditi vreme izlazeći i zabavljajući se, međutim on je svoje slobodno vreme posvetio ribolovu i drugim aktivnostima u prirodi, što je iznenadilo mnoge.

Odluka Marka Janjuševića da se posveti privatnom biznisu i uživanju u prirodi predstavlja novi početak za njega. Otvoreno pokazivanje svog novog načina života i uživanje u porodičnim trenucima predstavlja promenu u odnosu na njegov prethodni javni imidž. Sada, Janjuš uživa u mirnijem životu, daleko od rijaliti sveta, i posvećen je svojim ličnim interesovanjima i poslovnom poduhvatu u Nemačkoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading