ANĐELA ĐURIČIĆ I ZVEZDAN SLAVNIĆ SKOVALI PAKLENI PLAN! POMIRILI SE PRED "ELITU 8" - čitajte u dodatku "RIJALITI" u sutrašnjem izdanju SRPSKOG TELEGRAFA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

ANĐELA ĐURIČIĆ I ZVEZDAN SLAVNIĆ SKOVALI PAKLENI PLAN! POMIRILI SE PRED "ELITU 8" - čitajte u dodatku "RIJALITI" u sutrašnjem izdanju SRPSKOG TELEGRAFA!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Srpski telegraf u izdanju za utorak 1.oktobra donosi pregršt zanimljivih priča u dodatku "Rijaliti", kako o sadasnjim učesnicima "Elite", tako i o bivšim zadrugarima, koji ne prestaju da intrigiraju javnost.

SKANDAL! ANĐELA ĐURIČIĆ I ZVEZDAN SLAVNIĆ SKOVALI PAKLENI PLAN! POMIRILI SE PRED "ELITU 8"

Foto: ST/Vladimir Lukić, M.P./ATAImages

 

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić obnovili romansu pred njen ulazak u rijaliti oni koriste Nenada Marinkovića Gastoza kao igračku kao ostaverenju prljavih namera

Crnogorka koja već mesec dana pravi haos u Eliti osam ima pakleni plan koji je osmislila zajedno sa bivšim učesnikom Zadruge. Iako je sve oko sebe, pa i one najbliže ubedila da prema njemu više nema osećanja i da ga je izbrisala iz života, sve je vešto prevarila i bacila mu se u zagrljaj prvom prilikom.

Foto: Republika/Goran Doljančević

 

Između ostalog pročitajte i veliki intervju Kristijana Golubovića koji je pred ulazak na Farmu otvorio dušu, pa priznao da mu je supruga Kristina zabranila ženska društva, te proverila svaki štek pre početka rijaltiija.

 - Kristina mi je rekla da ide na Farmu da proveri štekove, ali ostaviće me ako bude flerta samo sa nekom od devojaka. Neće da pređe ni preko čega.  Ja volim da sam sa ženama u konverzaciji, a ona odmah misli da je u pitanju neki flert. Ne plašim se ničega, ovaj put sam dao obećanje i Željku i Kristini da ću doneti honorar kući i to ne može niko da promeni.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić, instagram.com/zeljkomitrovic

 

Još jedna priča koju ne smete propustiti u dodatku je uvek interesantna i intrigantna Vendi. Naime Vesna Vukelić Vendi oplela je žestoko po Nenadu Marinkoviću Gastozu za koga nije štedela reči.
Kako je Vendi istakla svađa Miljane Kulić i učesnika Elite osam  joj deluje jeftino i poput, kako je rekla, crnog humora. Iako ga je nekada simpatisala i podržavala, sada smatra da on više nije za ovaj format i da se ne snalazi u novim pravilima rijalitija.
- Malo mi je to tužno. Nije mi ni komedija, deluje mi onako više kao neki crni humor. On je jedan rijaliti učesnik, iz njihove te ekipe odakle su sada pristigli, ta formacija koja stiže iz godine u godinu, ispao je iz štosa. Živi u nekom prošlom vremenu, ima tog uličarskog u sebi i to deluje jako jeftino, deluje malograđanski, nema aristokratskog, ne znam koga može da privuče sa tim.

Sve ovo i još mnogo toga čitajte u sutrašnjem "Rijaliti" dodatku Srpskog telegrafa.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading