BRAČNI PAR I DALJE DIŠE KAO JEDNO: Raskrinkani, pa stavljeni u isti koš, a ovaj učesnik "Elite 8" je SVE PREVAZIŠAO!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njega vole I u Beloj kući, ali i pored malih ekrana.

BRAČNI PAR I DALJE DIŠE KAO JEDNO: Raskrinkani, pa stavljeni u isti koš, a ovaj učesnik "Elite 8" je SVE PREVAZIŠAO!

Foto: ST/Vladimir Lukić, ATAImages

Učesnici "Elite 8" u subotu su između sebe glasali za najumišljeniju osobu, a pravo glasa imali su i gledaoci, čiji glasovi su iznedrili tri takmičara koji su po rezultatima publike umišljeniji od svojih cimera. 

Naime, na trećem mestu je Miona Jovanović, dok su prvo i drugo mesto zauzeli bivši supružnici Jelena Ilić, na drugom i Ivan Marinković na prvom mestu. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša među najiskrenijim, Miona Jovanović među najumišljenijim

Ovo je još jednom otvorilo spekulacije da bračni par i dalje diše kao jedno, te da poseduje zajedničke osobine, za koje se baš i ne može reći da ih krase, s obzirom na to da su pobedili u anketi za najumišljeniju osobu.

U svako slučaju, iako su se nakon Jelenine preljube razveli, gledaoci ih i dalje posmatraju kao partnere, koji su, po ovim rezultatima mereći, omraženi, baš poput devojke Nenada Aleksića Ša, koja je odmah iza njih, po broju glasova.

S druge strane, najiskrenija osoba u Beloj kući, po mišljenju gledalaca je Nenad Marinković Gastoz, koji uživa ogromne simpatije i među cimerima.

Republika

Foto: Printscreen/PINK

Nenad Marinković Gastoz je svima simpatičan zbog iskrenosti

Reklo bi se da je on, za sada, bez konkurencije, iako su po broju glasova za najiskreniju osobu, odmah iza njega, na drugom mestu Nenad Aleksić Ša, a na trećem Aleksandra Nikolić.

Zanimljivo je da se već na početku na osnovu ovakvih reakcija publike mogu iskristalisati favoriti poput Gastoza, koji je i prilikom ranijeg učešća u rijalitiju imao velikog uspeha.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading