UROŠ STANIĆ VARAO DEČKA S BIVŠIM CIMEROM: Oglasio se, pa pokazao prepiske - muvao ga tokom leta dok je bio u VEZI (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa njim ga niko ne bi povezao.

UROŠ STANIĆ VARAO DEČKA S BIVŠIM CIMEROM: Oglasio se, pa pokazao prepiske - muvao ga tokom leta dok je bio u VEZI (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Učesnik "Elite 8" Uroš Stanić leto između sedme i osme sezone popularnog rijalitija proveo je uglavnom radeći na svom fizičkom izgledu, ali i u druženju sa Aneli Ahmić.

Međutim, sada su isplivali detalji o njegovom ljubavnom životu, a raskrinkao ga je upravo bivši cimer kog je, kako tvrdi, otvoreno muvao dok je bio napolju.

Naime, Darijan Radomirović rešio je da ispriča sve i da javno pokaže poruke koje mu je mladi Uroš slao.

Republika

Foto: printskrin Red Tv

Darijan otvorio Pandorinu kutiju i raskrinkao Uroša Stanića

Takođe, pošto mu je bio na blok listi, Stanić je zamolio druga da se javi Darijanu i kaže mu da ga odblokira na društvenoj mreži instagram, što je Radomirović i uradio.

Navodno, on mu je na Instagramu pronašao fotografije od pre pet godina i na nju odgovorio, nakon čega mu se otvoreno nabacivao.

- Meni se javio jedan dečko. Izgledao je kao gej i rekao mi je: "Uroš Stanić, moj drugar, mi je rekao da te zamolim da ga odblokiraš", ja kažem: "Nema problema" i odblokiram ga. On mi se javio i bacao mi je vatrice, pronašao mi je slike od pre pet godina - ispričao je Darijan za Red TV, pa nastavio:

Republika

Foto: printskrin Red Tv

Darijan Radomirović pokazao prepiske s Urošem Stanićem

- Na kraju, realno on mene nikada nije dirao, on je iz Starčeva, divnog velikog sela kog se odriče. Pisao mi je ovako: "Dobri smo, ponekad se muvali u šali" i onda je potencirao da smo se muvali. Ja sam mu napisao: "Džaba me muvaš, nikada se neće desiti", volim žene.

Inače, pre ulaska u Belu kuću Stanić je pričao da je tokom leta imao dečka iz Beča, kog je ostavio neposredno pred rijaliti. Takođe, tokom sistematskog i prilikom potpisivanja ugovora "nabacivao" se dečku Ane Nikolić i najavljivao trojku sa njima u "Eliti 8".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading