KUKU MU GA OD ZLATE: Peja priznao da bi i Kačavendu prihvatio za snajku, samo pod uslovom da njegov sin Jovan u rijalitiju promeni OVOLIKO ŽENA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mama ima druge planove za svoje dete!

KUKU MU GA OD ZLATE: Peja priznao da bi i Kačavendu prihvatio za snajku, samo pod uslovom da njegov sin Jovan u rijalitiju promeni OVOLIKO ŽENA!

Foto: Dragan Kadic, Foto: Nemanja Pančić, Estock

Poznati voditelj Zoran Pejić Peja, koji je sa svojom bivšom suprugom, poznatom folk pevačicom Zlatom Petrović ispratio sina Jovana Pejića u "Elitu 8" pomno prati njegovo ponašanje u Beloj kući, a sada je rešio i da javno prokomentariše njegovo učešće.

Iako ga je mama Zlata ispratila u rijaliti u nadi da će joj se kući vratiti sa snajkom, tata Peja očito smatra da je još mlad i da treba da menja žene pre nego što se odluči za porodičan život. On je prvo komentarisao Jovanov odnos sa Ivanom Keneški, a zatim šokirao svojim isuviše liberalnim stavom.

- Podržavam ga s kim god hoće da bude, ako hoće s Kačavendom ja bih ga podržao, čak je i poželjno što više žena - izjavio je Jovanov otac Peja za Pink.rs.

Republika

Foto: printscreen/RED TV

Zoran Pejić je širokih shvatanja kada je u pitanju ljubavni život njegovog sina Jovana

Podsetimo, mladi Pejić je napolju imao jedan skandal na društvenim mrežama, kada je na Inastagram lajvu slučajno snimio kako vodi ljubav sa devojkom. 

Tata Peja mu je i tada prvi javio da svi prate šta se dešava, te je on brže-bolje isključio snimak koji je išao uživo na društvenoj mreži.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivana Keneški i Jovan Pejić u Beloj kući

Kako je do sada u Beloj kući pokazao kulturno ponašanje, nedavno se oglasila i njegova majka, koja ga je pohvalila i otkrila da je isti takav i kod kuće.

Moju podršku je uvek imao, ima je i imaće je. Za sada sam zaista zadovoljna, sviđa mi se njegovo ponašanje, to je pravi Jovan. Kakav je kod kuće, takav je uglavnom i unutra - rekla je Zlata nedavno za Pink, a potom se dotakla i devojaka koje se vrte oko njenog sina, te za razliku od njegovog oca, nije baš videla svoje dete sa nekom od njih:

- Ja za sada ne vidim, jer znam Jovanove želje i kriterijume i mislim da se trenutno tamo ne nalazi takva devojka, ali ja sam uvek za ljubav i nemam predrasude. Mada, Jovan nikada nije ulazio prebrzo u neke odnose, treba mu vremena za upoznavanje i za ovo kratko vreme koliko je on tamo zaista ne vidim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading