TUŽI GA ZA POLNO UZNEMIRAVANJE! Nenad Aleksić Ša se nakon gnusne scene JAVNO OBRATIO ADVOKATU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj skandal u rijalitiju "Elita" izazvao je veliku pažnju javnosti i gledalaca, te se očekuje dalji razvoj situacije!

TUŽI GA ZA POLNO UZNEMIRAVANJE! Nenad Aleksić Ša se nakon gnusne scene JAVNO OBRATIO ADVOKATU!

Foto: ST/Dragan Kadić, Shutterstock

Tokom nedavne ankete u rijalitiju "Elita", učesnici su birali najiskreniju osobu u kući, što je dovelo do iznenađujuće situacije. Uroš Stanić je izneo svoje mišljenje o iskrenosti, a potom se Nenad Aleksić Ša odlučio obratiti advokatu sa zahtevom za podnošenje tužbe protiv Stanića.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić

Naime, Uroš je javno pohvalio Anđelu Đuričić, istakavši njene vrline i ponašanje prema njemu, dok je Ša optužio Stanića za s*ksualno zlostavljanje i zatražio zaštitu od uznemiravanja.

Uroš Stanić je javno izneo svoje mišljenje o iskrenosti, ističući Anđelu Đuričić kao primer iskrenosti u kući "Elite". Međutim, Nenad Aleksić Ša je burno reagovao na ovo izlaganje, optuživši Stanića za seksualno zlostavljanje i najavivši tužbu protiv njega. Kontraverzija je nastala kada su se sukobljeni učesnici suočili sa svojim optužbama, što je dodatno zaintrigiralo gledaoce rijalitija.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Uroš Stanić

- Ja ću navesti devojku koju najviše volim u kući i kojom se nisam vodio predrasudama, zaista je divna i uvek je tu za mene šta god da treba, a to je Anđela Đuričić - rekao je Uroš.

- Evo ja da obavestim advokata da podnese tužbu protiv Uroša zbog se*sualnog zlostavljanja, gledao me je dok sam išao u toalet. Ja sam se juče jako potresao zbog uznemiravanja, tako da apelujem da me neko zaštiti - rekao je Ša.

Nakon ovog incidenta, javnost je podeljena u svojim stavovima o celoj situaciji. Dok jedni podržavaju Šaove optužbe i zahteve za zaštitu, drugi smatraju da je ovo samo još jedan pokušaj stvaranja kontroverze u rijalitiju. Različiti komentari na društvenim mrežama pokazuju da je ova tema izazvala burne reakcije među gledaocima.

Skandal u rijalitiju "Elita" izazvao je veliku pažnju javnosti, a sukob između Uroša Stanića i Nenada Aleksića Ša dodatno je produbio tenzije u kući. Očekuje se da će dalji razvoj situacije doneti nove obrte i reakcije učesnika, a gledaoci sa nestrpljenjem iščekuju dalji tok događaja u popularnom rijalitiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading