DUŠICA SE PREPOLOVILA: Svi joj kažu da je preterala, a i sama se FRAPIRALA kad joj je vaga pokazala ovaj broj kilograma (VIDEO)

Autor: M. Đ. - M. K. V.

Elita 8 | Farma 8

01.10.2024

00:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka priznaje da se samo njoj sviđa što je toliko smršala.

Voditeljka Dušica Jakovljević zauzela je centralno mesto na dodeli prestižnih nagrada "City recorda" u Teatru "Odeon", očaravajući prisutne svojom pojavom u predivnoj plavoj haljini.

Ona je izjavila da trenutno ima 56 i po kilograma, što je manje nego u njenim devojačkim danima, a otkrila je i da je pod stresom zbog obaveza, što je dovelo do toga da danima ne stiže da jede.

- Uvek sam se čudila kad neko smrša od stresa, obično pod stresom jedeš... Ali, evo sada stvarno ni ja ne stižem, lažem roditelje da jedem. Govore mi da sam preterala - rekala je Dušica, kojoj se dopada što se prepolovila.

Republika

Foto: Republika

Dušica Jakovljević se prepolovila


Dušica nije krila da je umorna zbog angažmana na rijaliti programima "Farma 8" i "Elita 8", iako su tek startovali. Ipak, istakla je da vidi posebnu "čar" u svom poslu i da je zahvalna što je upravo nju izabrao Željko Mitrović da vodi ova dva rijalitija na različitim televizijama.

Kada je reč o privatnom životu, Dušica nije želela da ulazi u detalje, ali je otkrila da zbog obaveza nema vremena za privatne stvari te da je trenutno potpuno fokusirana na karijeru, a na osnovu njene predanosti poslu, jasno je da joj je profesionalizam na prvom mestu.

Dušica Jakovljević je svojom pojavom na crvenom tepihu definitivno privukla pažnju javnosti, a njeni komentari o trenutnom stanju i izazovima s kojima se suočava u karijeri ostavili su mnoge u znatiželji.

S obzirom na to da se ova voditeljka ističe svojom autentičnošću i energijom, ne sumnjamo da će i ubuduće biti u centru pažnje medijske scene.

O čemu je još govorila i šta je rekla na temu ljubavi pogledajte u videu na početku teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading