U ELITU STIGLA SPECIJALNA POŠILJKA! Bebica saznao kako stoje stvari U SPOLJNOM SVETU, momentalno reagovao!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obezbeđenje munjevitom brzinom uletelo na imanje i dostavilo ovo!

U ELITU STIGLA SPECIJALNA POŠILJKA! Bebica saznao kako stoje stvari U SPOLJNOM SVETU, momentalno reagovao!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bebica

Teodora Delić i Nenad Macanović, poznatiji kao Bebica, ljubavni su par iz popularnog rijalitija "Elita", čija veza je bila pod velikim znakom pitanja nakon završetka Elite 7. Mnogi su sumnjali u njihovu sposobnost da opstanu van svetla kamera i intenzivnog pritiska medija, no njihova ljubav se pokazala jačom nego ikada. Njihovi svakodnevni trenuci ispunjeni nežnošću i pažnjom koju poklanjaju jedno drugome govore mnogo o tome koliko su srećni zajedno, iako mnogi pokušavaju da ubede Bebicu sda je Teodora sa njim samo zbog rijalitija.

Foto: TV Pink/printscreen

Bebica i Teodora

Iako su kritičari sumnjali u njihovu vezu, ona je dobila široko odobrenje fanova koji ih podržavaju na društvenim mrežama. Teodora i Bebica su uspeli da stvore jaku vezu, a njihova ljubav je postala inspiracija mnogima. Svaki njihov zajednički trenutak privlači pažnju publike, koja ih pomno prati. Danas su fanovi odlučili da na poseban način pokažu svoju privrženost ovom paru. Na adresu Bele kuće, gde se par trenutno nalazi, poslali su paket pun iznenađenja.

Foto: Instagram.com/tweety_o_eliti

Bebica i Teodora

U tom paketu su se našle razne sitnice koje su simbolizovale podršku i ljubav obožavalaca. Bilo je tu igračkica, slika i slatkiša, a par nije mogao da sakrije oduševljenje. Posebno je zanimljivo to što je Bebica odmah nakon otvaranja paketa okačio igračkicu na svoj mikrofon, što je izazvalo smeh i oduševljenje kod njihovih pratilaca. Ovaj simpatični gest nije samo pokazao njihovu bliskost, već je i dodatno učvrstio vezu s fanovima koji ih obožavaju.

Njihov odnos, iako na početku bio prepun sumnji, postao je priča o uspehu i ljubavi koja se ne predaje. Teodora i Bebica ne samo da su dokazali da su u stanju da prevaziđu izazove, već su postali simbol nade i podrške za mnoge mlade parove. Sa svakim novim danom, njihova priča postaje inspiracija i podstrek svima onima koji veruju u ljubav, bez obzira na sve prepreke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading