IVANU MARINKOVIĆU POPUSTILE KOČNICE! Osamio se sa cimerkom, pa pali vreli poljubci u Eliti!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnici koji su se zatekli u tom trenutku ispred kazina ostali su zatečeni prizorom!

IVANU MARINKOVIĆU POPUSTILE KOČNICE! Osamio se sa cimerkom, pa pali vreli poljubci u Eliti!

Foto: Printscreen/PINK

U rijalitiju Elita 8 je sinoć održana žurka za pamćenje! U jednom trenutku Ivan Marinković izašao je iz kazina sa cimerkom Mateom Stanković, pa su se zbližili i ljubili, što su kamere naravno zabeležile. 

Stankovićeva nije odbijala Ivana, već je uživala u ljubljenju. Učesnici koji su se zatekli u tom trenutku ispred kazina ostali su zatečeni prizorom, a nije bilo sumnje da je ivanu i te kako prijalo društvo Matee Stanković.

Foto: RTV PINK printscreen

Ivan Marinković i Matea Stanković

 

Inače, učesnici "Elite 8" u subotu su između sebe glasali za najumišljeniju osobu, a pravo glasa imali su i gledaoci, čiji glasovi su iznedrili tri takmičara koji su po rezultatima publike umišljeniji od svojih cimera. 

Naime, na trećem mestu je Miona Jovanović, dok su prvo i drugo mesto zauzeli bivši supružnici Jelena Ilić, na drugom i Ivan Marinković na prvom mestu. 

Foto: RTV PINK printscreen

Ivan Marinković i Matea Stanković

 

Ovo je još jednom otvorilo spekulacije da bračni par i dalje diše kao jedno, te da poseduje zajedničke osobine, za koje se baš i ne može reći da ih krase, s obzirom na to da su pobedili u anketi za najumišljeniju osobu.

U svako slučaju, iako su se nakon Jelenine preljube razveli, gledaoci ih i dalje posmatraju kao partnere, koji su, po ovim rezultatima mereći, omraženi, baš poput devojke Nenada Aleksića Ša, koja je odmah iza njih, po broju glasova.

S druge strane, najiskrenija osoba u Beloj kući, po mišljenju gledalaca je Nenad Marinković Gastoz, koji uživa ogromne simpatije i među cimerima.

Reklo bi se da je on, za sada, bez konkurencije, iako su po broju glasova za najiskreniju osobu, odmah iza njega, na drugom mestu Nenad Aleksić Ša, a na trećem Aleksandra Nikolić.

Zanimljivo je da se već na početku na osnovu ovakvih reakcija publike mogu iskristalisati favoriti poput Gastoza, koji je i prilikom ranijeg učešća u rijalitiju imao velikog uspeha.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading