HITNO SE OGLASIO VELIKI ŠEF! Stiglo obaveštenje u Belu kuću, učesnici dobili nesvakidašnje iznenađenje!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Inače, takmičari "Elite 8" Aneli Ahmić i Mateja Matijević su nedavno raskinuli vezu i njihov odnos je postao komplikovan.

HITNO SE OGLASIO VELIKI ŠEF! Stiglo obaveštenje u Belu kuću, učesnici dobili nesvakidašnje iznenađenje!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Pismo

Takmičari rijaliti programa "Veliki šef" su danas bili prijatno iznenađeni kada je na adresu Bele kuće stigao veliki paket vitamina. Ovo iznenađenje je posebno obradovalo takmičare, budući da je održavanje dobrog zdravlja i imuniteta od izuzetne važnosti, posebno u ovim izazovnim vremenima.

Foto: RTV PINK printscreen

Veliki šef je iznenadio učesnike Elite 8

 

Kako bi se obezbedila sigurnost i zdravlje takmičara, obezbeđenje je odmah reagovalo kada je stigao paket vitamina. Takmičari su se brzo okupili oko ovog dragocenog paketa, uzimajući sve što im je potrebno kako bi osigurali svoje zdravlje u toku boravka u Beloj kući.

Veliki šef redovno brine o zdravlju takmičara i šalje im neophodne suplemente i vitamine kako bi im pomogao da ostanu u formi tokom trajanja takmičenja. Ovaj gest pokazuje posvećenost organizatora da se brine o dobrobiti takmičara, što je izuzetno važno u okviru ovakvog takmičenja.

Foto: printskrin pink tv

Veliki šef je iznenadio učesnike Elite 8

 

Inače, takmičari "Elite 8" Aneli Ahmić i Mateja Matijević su nedavno raskinuli vezu i njihov odnos je postao komplikovan. On na samom početku rijalitija i nije želeo da ozvaniči vezu sa njom, dok se bolje ne upoznaju, dok je ona sve vreme insistirala na tome.

Mateja se sinoć tokom žurke dodatno razočarao u Aneli, kad je ona zbog zadatka pristala da se muva sa njegovim drugom Urošem Rajačićem. Matijević se sukobio sa Urošem, a nakon ovoga je opleo žestoko po Aneli. Njegove šokantne reči osvanule su na društvenoj mreži Instagram.

 Ja bih je isk*rao, kao kravu bi je izj*bao. Nije za ovde, ima dete. Ne ide da je ponizim kao kravetinu. Da je j*bem kao budalu ovde – rekao je Mateja, na šta su mu dobacili da je to zbog toga što je ipak poštuje, a on je nastavio:

– Bravo, poštujem je. Poštujem je k*rac! Sad ću da idem da je j*bem kao budalu! – rekao je Mateja Matijević, što možete videti u snimku na početku ovog teksta.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading