NOVA ŠOK-ODLUKA MILICE VELIČKOVIĆ: Evo šta planira da uradi sa još NEROĐENOM BEBOM, sve sama isplanirala (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Unapred joj odredila sudbinu!

NOVA ŠOK-ODLUKA MILICE VELIČKOVIĆ: Evo šta planira da uradi sa još NEROĐENOM BEBOM, sve sama isplanirala (FOTO)

Foto: printscreen/RTV Pink

Trudna verenica aktuelnog učesnika "Elite 8" Borislava Terzića Terze, Milica Veličković, koja prolazi kroz težak period zbog njegove preljube sa cimerkom Sofijom Janićijević, otvorila je srce i podelila svoje emotivno iskustvo sa javnošću.

Naime, ona je, najavljujući gostovanje u emisiji kod Sanje Marinković, istakla koliko joj je teško da se nosi s celom situacijom, ali je istovremeno izrazila veru u bolje dane koji dolaze.


- Bebo moja, koliko god da nam je sada teško, znam da će nam sve ovo jednog dana biti juče i da ćemo zajedno biti najbolji tandem, baš kao što sam ja sa svojom mamom. Ti ćeš biti jedno od vodećih lica, to ti obećavam, jedne divne televizije gde si i nastala. Ličilo je na bajku, ispalo je da nije.. ali stvorićemo novu - poručila je emotivno Milica, pokušavajući da pruži podršku i ohrabrenje svom nerođenom detetu.
 

 


Podsetimo, Milica i Terza su se upoznali u "Eliti 7", gde su započeli ljubavnu romansu koja je rezultirala Milicinom trudnoćom i njihovom veridbom nakon izlaska iz rijalitija.

 

 

Međutim, nedavno otkriće Terzine preljube je dovelo do teških trenutaka za Milicu, koja je zbog stresa čak završila u bolnici.

- Kada se u utorak poljubio na žurki sa njom, a u sredu je pričao o meni, kako me voli, pričao o detetu, a onda je legao kraj nje i zaboravio sve, pozlilo mi je - otkrila je Milica Veličković nedavno izražavajući svoje emotivno stanje u vezi sa celom situacijom.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Sofija Janićijević i Borislav Terzić Terza ozvaničili vezu

Njena iskrenost i otvorenost su naišli na podršku mnogih ljudi koji prate ovu kontroverznu situaciju, a najava gostovanja u emisiji kod Sanje Marinković izazvala je dodatno interesovanje javnosti.

Milica je odlučila da otvoreno progovori o svojim osećanjima i iskustvima, nadajući se da će njena priča moći da osnaži i inspiriše druge koji prolaze kroz slične teškoće.

Kako će se dalje odvijati situacija i kakav će uticaj imati Miličino gostovanje u emisiji, ostaje da vidimo u narednim danima. Jedno je sigurno - Milica Veličković je pokazala hrabrost i snagu da se suoči sa izazovima koje joj život postavlja, a njena iskrenost je dodatno osvetlila svetlost na temu emotivne podrške i suočavanja sa teškim situacijama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading