OVA UČESNICA "ELITE 8" JE NAJOPASNIJI IGRAČ: Prevarila dečka u rijalitiju, a onda na krajnje BIZARAN način napravila od sebe ŽRTVU (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obrula teze kako bi se oprala.

OVA UČESNICA "ELITE 8" JE NAJOPASNIJI IGRAČ: Prevarila dečka u rijalitiju, a onda na krajnje BIZARAN način napravila od sebe ŽRTVU (FOTO)

Foto: ST/N.PANČIĆ, Shutterstock

O Ani Spasojević su i pre ulasku u "Elitu 8" brujali mediji kako je opasan igrač, a ona je to u ovoj sezoni definitivno i dokazala.

Naime, ona je nedavno uplovila u vezu sa Danijelom Dujekovićem Munjezom i tom prilokom preverila dečka kog je imala napolju, a sada na tako bizaran način obrnula teze kako bi se oprala i postavila situaciju kao da je on nju prvi ostavio.

Republika

Foto: Printskrin TV Pink

Ana Spasojević tvrdi da je nju dečko prvi ostavio

Ana je bila gost u emisiji "Radio Amnezija" gde je progovorila o svom dečku, ali i Danijelu Dujkoviću Munjezu.

Drugi voditelj Borislav Terzić Terza postavio joj je pitanje da li je tačno da je zapravo nju ostavio dečko.

- Pa, da, iskreno ja sam čula da on snima TikTok, a dogovor je bio da ne snima, znači odmah je prekršio dogovor - na krajnje banalan način pokušala je da se opere Ana.

- Kako je vama dvoma u vezi - pitao je dalje Terza.

- Nisam mogla da zamislim da ću ikada biti sa tobom, čak si mi bio odvratan - okrenula se tada Ana ka Munjezu i obraćajući se njemu tako dala odgovor.

Republika

Foto: RTV PINK printscreen

Ana Spasojević sa Munjezom trese krevet u Beloj kući

Podsetimo, nakon što je Ana Spasojević ušla u rijaliti kao zauzeta devojka, često ističući svoju vernost i ljubav prema partneru van Bele kuće, iznenadila je mnoge, prvo, svojim prisnim odnosom sa Urošem Rajačićem.

Međutim, Spasojevićeva je tek privukla pažnju javnosti kada je uhvaćena u intimnom trenutku sa Munjezom. Ova situacija izazvala je različite reakcije, s obzirom na to da je Ana ušla u rijaliti kao zauzeta devojka koju napolju čeka dečko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading