DRAMA U DOMU ANE RADULOVIĆ, NIŠTA OD MIRNOG RAZVODA! Mirče povukao ŠOK-POTEZ, neće više da ćuti!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana i Mirče Radulović su odlučili da stave tačku na svoj brak, a pevač je odlučio da sve preseče.

DRAMA U DOMU ANE RADULOVIĆ, NIŠTA OD MIRNOG RAZVODA! Mirče povukao ŠOK-POTEZ, neće više da ćuti!

Foto: instagram.com/mirceradulovic

Ana i Mirče Radulović

Voditeljka rijaliti programa "Elita", Ana Radulović, nedavno je saopštila javnosti da se razvodi od svog supruga, poznatog pevača Mirčeta Radulovića. Nakon 11 godina braka, par je doneo odluku o rastanku, ističući da će se razdvojiti bez zle krvi. Ova vest je izazvala mnogo pažnje i komentara, a jedan od Aninih kolega, voditelj Milan Milošević, izneo je svoje mišljenje o njihovom razvodu u emisiji na Red televiziji.

Milan Milošević je istakao da smatra da je razvod postao sasvim normalna i civilizovana stvar u današnjem društvu. On je pohvalio Anu i Mirčeta zbog načina na koji su se suočili sa ovom životnom promenom, ističući da im je saopštenje o razvodu bilo veoma dobro. Takođe, Milan je primetio da je Mirčet već obrisao sve zajedničke fotografije sa Ane na svom Instagram profilu, zadržavši samo nekoliko svojih slika i par fotografija sa sinom. Voditelj je naglasio da je ovo indikacija da su se stvari promenile, ali da će se i dalje pratiti na društvenim mrežama, iako smatra da će se to vrlo brzo promeniti.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Milan Milošević i Ana Radulović

 

- Sasvim normalno je danas i civilizovano razvesti se. Mislim da su Ana i Mirče ovo odlično uradili, saopštenje mi se sviđa. Bez neke zle krvi. Vidim da je on već obrisao sve zajedničke fotografije na Instagramu. Ostavio je samo nekoliko svojih i par slika sa sinom, ali prate se i dalje na Instagramu. Što će, ja mislim, vrlo brzo da se promeni i da će se otpratiti - rekao je Milošević.

- Ja ne lažem nikad, neka je sa srećom i jednom i drugom. Mislim da zaslužuju svako svoje sreću, bolje nego da se muče ako se ne vole više - izjavio je Milan Milošević i još dodao:

- Ja im čestitam na razvodu. Razvod je napravljen da bi se brakovi okončali. Čim postoji zakonski razvod, treba da ga upražnjavamo - objasnio je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading