BIVŠI MUŽ ANE RADULOVIĆ RAZVEZAO JEZIK O PREVARI! Zajedno skrivali probleme, nastao neviđeni haos pred RAZVOD!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana i Mirče su dugo negirali istinu.

BIVŠI MUŽ ANE RADULOVIĆ RAZVEZAO JEZIK O PREVARI! Zajedno skrivali probleme, nastao neviđeni haos pred RAZVOD!

Foto: instagram.com/mirceradulovic

Ana i Mirče

Voditeljka "Elite 8" Ana Radulović razvodi se posle 11 godina od pevača Mirčeta Radulovića. Lepa Ana je danas izdala zvanično saopštenje, a njen suprug je odmah nakon ovoga napravio šok-potez. Naime, on je sa društvenih mreža odmah uklonio objave sa Anom. Na njegovim profilima više nema uspomena sa Anom. Zadržao je nekoliko fotki na kojima je sam i nekoliko fotki sa sinom Kostom.

Ana je izjavila da niko nikoga nije prevario, a pre tri godine nam je na jednom događaju otkrila da li se plaši da je suprug vara.

- Nikada. Naravno, kad smo bili na početku veze bila je doza straha i ljubomore dok nisam stekla poverenje u njega, a sad bi stvarno bilo suludo posle osam godina da se plašim da će da me prevari - rekla je Ana i dodala da svom suprugu ne provera telefon, ali ni on njoj.

Republika

Foto: M.M./ATAImages

Ana Radulović i Mirče Radulović

 

Nedavno su mediji pisali o navodnom razvodu, odnosno svađi, koju su demantovali oboje, a tom prilikom je Mirče otkrio kakva je stvarno situacija u njihovom domu i da li je došlo do prevare:

- Navodi, naravno, nisu tačni. Reći ću samo jedno, ono što je sigurno jeste da ovako nešto moje kolege novinari sigurno ne bi saznali od trećih izvora, već od mene - izjavila je tada Ana, a komentar je dao i Mirče Radulović.

- Pišu sve i svašta. To su privatne stvari. I Ana zna, legli smo da odmorimo, probudili se i videli naslove o razvodu. Svi portali su bili preplavljeni. Nakon toga smo samo nastavili da spavamo - poručio je ranije Mirče kroz smeh, kako prenosi Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading