ANI RADULOVIĆ BRAK PUKAO JOŠ PROŠLOG SEPTEMBRA: Punih godinu dana ZATAŠKAVA PRIČE O RAZVODU, tek sad isplivalo sve na VIDELO!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gde ima dima, tu ima i vatre!

ANI RADULOVIĆ BRAK PUKAO JOŠ PROŠLOG SEPTEMBRA: Punih godinu dana ZATAŠKAVA PRIČE O RAZVODU, tek sad isplivalo sve na VIDELO!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Voditeljka "Elite 8" Ana Radulović, koja se posle 11 godina braka razvodi od pevača Mirčeta Radulovića, već godinu dana krije da se razilazio od svog supruga.

Naime, ona je celu priču uspela da zataška kada su mediji brujali o njenom razvodu, te ostavila sebi i svom partneru da u tajnosti pokušaju da reše probleme koje su imali, ali i donesu konačnu odluku kada sve saberu i oduzmu.

Republika

Foto: Instagram.com

Ana i Mirče Radulović se razvode posle 11 godina braka

Gostujući u jednoj emisiji Ana je presekla priču o tome da nešto nije u redu u njenom odnosu sa suprugom, uprkos opaskama kolege, koji je sa njom vodio ovaj razgovor, da "gde ima dima, tu ima i vatre".

- Te priče me prate zato što ja ne objavljujem slike sa njim na društvenim mrežama i stalno se nešto šuška da li smo se razveli, pa ćutimo, da li smo u procesu razvoda, da li nam je loše u braku... I onda sam se ja jednog jutra probudila i ugledala mnogo propuštenih poziva i vidim dosta poruka, od naših kolega, vidim da se nešto desilo, ali ne znam šta. Ne smem da otvorim i kada sam skupila hrabrost i otvorila jednu, gledam i kao pogledam pored, suprug spava... Pomislim da se nešto desilo, ne bi on  mogao da spava, probudio bi me. Tako da je ta priča nastala niotkuda - tvrdila je na Informer TV prošlog septembra, pa naglasila:

- Vidim da je to sa slikama interesantno ljudima i tek sad ne planiram da kačim ništa. Ima kod njega zajedničkih slika, na njegovom profilu. Ja svoj uglavnom koristim za posao. 

Republika

Foto: instagram.com/mirceradulovic

Ana i Mirče Radulović imaju jedno dete - sina Kostu

Očito da je Ana imala dobar razlog da punih godinu dana zataškava priču o razvodu u medijima, a pošto je par nedavno izdao zvanično saopštenje o razvodu i Anin suprug Mirče je odmah sa društvenih mreža uklonio objave sa njom.

Na njegovim profilima više nema uspomena sa Anom.

Zadržao je nekoliko fotki na kojima je sam i nekoliko fotki sa njihovim sinom Kostom.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading