DOŠLA MACA NA VRATANCA: Veliki šmeker podvio rep i molio za oproštaj, ona ga je "DISKVALIFIKOVALA" iz svih VEZA I ODNOSA (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostao i bez devojke i bez drugara.

DOŠLA MACA NA VRATANCA: Veliki šmeker podvio rep i molio za oproštaj, ona ga je "DISKVALIFIKOVALA" iz svih VEZA I ODNOSA (FOTO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Nakon što je zbog zadatka sa Aneli Ahmić, u kome je prešao sve granice, ostao bez drugara i naklonosti drugih devojaka, Uroš Rajačić se pokunjio i redom molio za oproštaj tvrdeći da je shavtio šta je uradio i da ga zbog svega stiže gorko kajanje.

Tako je na red došla i Mima Šarac sa kojom je prethodno imao problem i zbog Ivane Keneški, koja je diskvalifikovana, pa na nju više i ne može da računa.

Republika

Foto: Printskrin TV Pink

Uroš Rajačić došao da se izvini i Mimi Šarac

- Prvo pitanje je kako sam mogao prema Janjušu? Ja to ne mogu da shvatim. Prošle godine mi je rekao da ne pijem ovde nikad i samo mi to prolazi kroz glavu. Za Mateju znam da ga boli k*rac, ali sam ga doveo u situaciju da ne može da mi veruje. Treća stvari si ti, najkraće si tu, ali nema opravdanja. Ja jesam tužan zbog Keneški, ali ne jer sam zaljubljen - pravdao se Uroš pred Mimom, koja je ipak odlučila da ga sasluša zavaljena u svom krevetu, a on je nastavio:

- Meni stvarno nije u interesu da se ističem na ovaj način, time što će da me osude da sam prodao drugare i izdao devojku. Ja ne znam kako da pokažem, jer mislim da će tek onda da ispadne da se foliram. Nemam momenat da kukam po ceo dan. Meni je žao zbog tebe, zbog svega i što od sebe pravim nešto što nisam.

Republika

Foto: Printskrin TV Pink

Uroš Rajačić sve redom moli za oproštaj, pa i Mimas

Inače, po Beloj kući kruži priča kako ga je Aneli "diskvalifikovala" iz svih veza i odnosa, iako je i samu sebe izblamirala pristajući na takav zadatak sa nekim ko se uživeo u takvu ulogu.

S Matejom je već obavio muški razgovor u kome ga je on ubedio da ga to ne dotiče, ali da je kao drugar loše postupio, te da je pokazao da ne može da mu veruje ni u nekim budućim situacijama, dok je Janjuš napolju prokomentarisao samo Ahmićkinu sramotu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading