TRUDNA MILICA UNIŠTILA TERZU KAO NIKAD! Poruka stiže u Elitu, OVO će izazvati RASKID sa Sofijom! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Veličković razvalila Terzu!

TRUDNA MILICA UNIŠTILA TERZU KAO NIKAD! Poruka stiže u Elitu, OVO će izazvati RASKID sa Sofijom! (VIDEO)

Foto: ATA Images

Učesnik "Elite 8Borislav Terzić Terza koji je kod kuće ostavio trunu verenicu Milicu Veličković i u Beloj kući našao novu devojku Sofiju Janićijević ne prestaje da šokira naciju svojim ponašanjem. 

Milica Veličković se sada rano jutro javila na Instagramu, te je odlučila da potpuno uništi Terzu. Naime, kako je istakla prošle noći joj se obratio uživo u programu, gde je istakao da će biti u dobrim odnosima sa Milicom, zbog deteta, na šta je njegova trudna verenica burno reagovala i odbrusila mu:

Foto: e-stock/Časlav Vukojičić

Milica Veličković Elita 8

 

- Ustajem jutros i šalju mi klipove od donatore semene tečnosti kako je izjavio da ćemo biti drugari i da moramo biti dobri roditelji tom detetu i da ćemo ceo život morati da se čujemo i da budemo u dobrim odnosima zbog detetima. Da li on misli da sam ja sa bilo kim u dobrim odnosima? Šta vi mislite o tome? - poručila je Milica Veličković u svom obraćanju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

Inače, nakon što je ozvaničio vezu sa Sofijom, sa kojom pred kamerama više ni ne pokušava da obuzda strasti, niti mu je Milica više i na kraj pameti, sada na sve načine pokušava da se opravda, pa je počeo da iznosi prljav veš iz odnosa sa Veličkovićevom.

Foto: ATA Images

Milica Veličković, Borislav Terzić Terza, Sofija Janićijević

 

Na kraju je zaprepastio sve kada se ponosno pohvalio da je glavna tema u "Eliti 8", da čeka dete i da ima dve žene, zbog čega je naišao na opšte zgražavanje i unutra i van rijalitija. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading