MILJANA SLAGALA NACIJU, DETE NIJE ZOLINO: Otkriveno ko je OTAC, Čolić saznao za GORKU ISTINU sa kime je Kulićeva imala ODNOSE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazar Čolić Zola u neverici!

MILJANA SLAGALA NACIJU, DETE NIJE ZOLINO: Otkriveno ko je OTAC, Čolić saznao za GORKU ISTINU sa kime je Kulićeva imala ODNOSE!

Foto: M.P./ATAImages, Printscreen/Pink

Lazar Čolić Zola nedavno je saznao da će postati otac, budući da je Miljana Kulić trudna sa njegovim detetom. Međutim, situacija je izmakla kontroli i taman kad su svi pomislili da će Zola ući u ,,Elitu 8" i pružiti podršku Miljani tokom trudnoće, on je odlučio da joj okrene leđa, ali kako ističe njenom krivicom. 

Zola je istakao i da sumnja da je on otac deteta, te podgrejao spekulacije da je zapravo Ivan Marinković taj kome bi Miljana rodila drugo dete. 

Foto: Ata images, Republika

Miljana Kulić, Marija Kulić, Lazar Čolić Zola

 

- Razne teorije se pojavljuju, svašta se nešto priča vezano za tu trudnoću. Znam da ti ništa nije jasno, ali sve mi sad postaje sumnjivo. Miljana i Ivan Marinković se toliko brane međusobno, celo leto su njih dvoje proveli zajedno. Priča kako je sa mnom provela celo leto, a ustvari bila je sa njim, a sa mnom dva dana. I njena majka zna da je sa mnom bila samo dva dana. Postoje tu i neke stvari koje su mi mnogo veća enigma, ali polako nisam se oglašavao, biće vremena da pričam o svemu tome - priča Zola i nastavlja o teoriji da dete nije njegovo:

Foto: ATA Images

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola Elita 8

 

- Naravnod a postoji sumnja, nakon svega što je rečeno, nakon svega što se desilo i što je izgovoreno, jako sam zatečen. Ona govori kako smo se mi čuli da  sam joj ja rekao da je najbolje da se ona očisti i da nisam spremna za dete, to su totalne gluposti i laži. Čuli smo se pre toga kada je ona izašla nešto privatno i ja ništa nisam rekao od tih stvari. Priča je skroz izmenjena. Ona me sad pominje u negativnom kontektsu, a pre toga sve pozitivno, a u međuvremenu se ništa nije desilo, nisi sam išta rekao. Ja ti iskreno pričam, shodno svim dešavanjima, koja su bila letos i svemu što se trenutno dešava, mnogo ima kontradiktornosti i stvari ko se ne poklapaju. Ne želium da dajem nikome na značaju ili da ispadne da me neko dotiče - tvrdi Zola za Svet.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading