MILJANI ŽIVOT VISI O KONCU?! Udarna poruka zatresla porodicu Kulić, STRAVIČNE VESTI saopštene javno!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana je imala jaku želju da njen sin Željko dobije brata ili sestru i veoma se radovala činjenici da je u drugom stanju. Međutim, zbog mnogih komplikacija koje su predočene javnosti, Miljana će, po svemu sudeći, prekinuti trudnoću.

MILJANI ŽIVOT VISI O KONCU?! Udarna poruka zatresla porodicu Kulić, STRAVIČNE VESTI saopštene javno!

Foto: ST/N.MUTIĆ

Lazar Čolić, poznatiji kao Zola, nedavno je saznao da će postati otac, jer je Miljana Kulić navela da trudna sa njim. Međutim, situacija se brzo zakomplikovala. Svi su se nadali da će Zola pružiti podršku Miljani tokom trudnoće, ali on je odlučio da joj okrene leđa, navodeći da je ona sama kriva za to. Miljana je iznenada počela da kritikuje Zolu, što je dovelo do toga da je on odlučio da prekine njihov odnos.

Foto: Ata images, Republika

Zola, Marija, Miljana

U svojoj izjavi, Zola je izrazio sumnju u Miljanine zdravstvene navike, posebno kada je reč o lekovima koje uzima. Kako je rekao, Miljana često menja lekove, što ga dovodi do sumnje da Marija, njena majka, manipuliše situacijom: "Mislim da je Marija umešana i da je ona ta koja je odgovorna za sve to. Ne želim više da se uključujem, ne želim javni kontakt s Miljanom. Ako bude potrebno, komuniciraćemo nasamo."

Zola je dodao da je primetio kako se Marija ponaša kao da se boji gubitka finansijske podrške koju Miljana pruža, pa se prema Zoli postavila neprijateljski. "Njen način borbe je dno dna", naglasio je. Iako je ranije imao emocionalnu reakciju na situaciju, sada više ne čita komentare i ne dozvoljava da ga pogađaju, jer je shvatio da ni njegova majka više ne obraća pažnju na te stvari.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @jasi_jasi_svi_smo_nasi2

 

Miljana, s druge strane, imala je snažnu želju da njen sin Željko dobije brata ili sestru i bila je uzbuđena zbog trudnoće. Međutim, s obzirom na sve komplikacije koje su se javile, izgleda da će, nažalost, prekinuti trudnoću. Na društvenim mrežama pojavile su se spekulacije o njenom stanju, pri čemu je jedna relevantna Instagram stranica navela da će se Miljana odlučiti za čišćenje, i da će to uraditi ovih dana.

Korisnici društvenih mreža reagovali su oštro na Miljanine postupke, neki čak sumnjajući u njene motive. "Ko još Kulićima veruje?", komentarisali su, izražavajući nevericu prema situaciji. Na sve to, Miljana se suočava s ozbiljnim zdravstvenim problemima, uključujući spekulacije o vanmateričnoj trudnoći, što bi moglo zahtevati ozbiljnu operaciju. Ovo dodatno komplikuje već tešku situaciju između Zole i Miljane, koja je već puna napetosti i nesuglasica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading