SKANDALČINA EPSKIH RAZMERA! Procurila FOTKA KOJU JAVNOST NIJE SMELA DA VIDI nakon što se saznalo šta SU RADILE Maja i Ena!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo će napraviti tektonski poremećaj među starletama!

SKANDALČINA EPSKIH RAZMERA! Procurila FOTKA KOJU JAVNOST NIJE SMELA DA VIDI nakon što se saznalo šta SU RADILE Maja i Ena!

Foto: Instagram.com

Rijaliti učesnica Ena Čolić ponovo privlači pažnju cimera i javnosti, ovoga puta zbog novih dokaza o njenim bliskim odnosima sa ocem poznate učesnice rijalitija i starlete, Maje Marinković, Radomirom Marinkovićem Takijem.

Na društvenim mrežama nedavno su se pojavile fotografije Ena u prisnom zagrljaju sa Takijem, što je izazvalo burne reakcije, a neko je čak komentarisao da će Teodora Delić imati šta da kaže na ovu situaciju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @jasi_jasi_svi_smo_nasi2

 

Teodora Delić i prošlogodišnji skandali

Podsetimo se da je Teodora Delić prošle sezone rijalitija privukla pažnju javnosti svojim ulaskom u romantičnu vezu sa Nenadom Macanovićem Bebicom. Međutim, javnost je već tada bila upoznata sa njenim navodnim odnosom sa Radomirom Marinkovićem Takijem, što je izazvalo brojne kontroverze i pitanja oko toga kako je Teodora uopšte bila pozvana na Takijev rođendan, s obzirom da ga pre toga nije poznavala.

Foto: republika

Maja, Teodora i Taki

Reakcije javnosti

Ova nova situacija izazvala je brojne reakcije u javnosti, a komentari na društvenim mrežama su se samo nizali. Mnogi su izrazili šok i neodobravanje, dok su drugi spekulisali o razlozima Enine bliskosti sa Takijem i njenim vezama unutar rijaliti sveta.

Sve ovo ostavlja prostor za dalje spekulacije i komentare, a jedno je sigurno - Ena Čolić i njeni skandalozni odnosi i dalje će privlačiti pažnju javnosti i cimera u rijaliti svetu. Ostaje da vidimo kako će se ova situacija dalje odvijati i kakve će reakcije uslediti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading