MATORA NAPAKOVALA ANITI PAKLENU OSVETU! Nakon NERVNOG SLOMA u Eliti, vodi DRUGU devojku pred OLTAR! ŠOK!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bišva zadrugarka priznala vezu sa Stefani Grujić!

MATORA NAPAKOVALA ANITI PAKLENU OSVETU! Nakon NERVNOG SLOMA u Eliti, vodi DRUGU devojku pred OLTAR! ŠOK!

Foto: TV Pink/printscreen

Bivša učesnica rijalitija "Elita 7", Jovana Tomić Matora, prekinula je ćutnju i konačno priznala da je uplovila u emotivnu vezu sa doskorašnjom cimerkom, Stefani Grujić. Naime, Matora je nakon kraha braka sa Anitom Stanojlović proživela brodolom, a sada je, po svemu sudeći, mirnu luku pronašla pored nove starlete koja je uspela da osvoji njeno slomljeno srce.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Matora priznala da je u vezi sa Stefani Grujić

Matora je istakla da je napravila malu medijsku pauzu i da je sada spremna da se vrati u javnost. Takođe je podelila sa gledaocima da njen otac nije najbolje zdravstveno, što je bio jedan od razloga zbog kojeg ove sezone nije ušla u novu sezonu rijalitija na Pinku. Kako je naglasila, u ovom trenutku je najpotrebnija svojoj porodici, posebno zbog zdravstvenog stanja svog oca, te da je odlučila da im posveti više vremena.

- Napravila sam malu pauzu, sada sam ovde, po prvi put kod tebe nakon kraće pauze. Tata mi nije najbolje zdravstveno. Mama je kod kuće, gleda nas. U ovom trenutku sam najpotrebnija svojoj porodici. I evo, vreme je da kažem sad ono što sve zanima - istakla je Tomićeva.

Republika

Foto: printscreen/RED TV

Matora otkrila zašto nije ušla u "Elitu 8"

Nakon postavljenih pitanja o svom privatnom životu, Matora je odlučila da javno prizna svoju vezu sa Stefani. Istakla je da je smatrala da veza neće biti bitnija samo zato što je objavljena na društvenim mrežama, ali je ipak odlučila da se otvoreno izjasni o svom emotivnom statusu.

- Do sada sam smatrala da veza neće biti bitnija ili važnija ukoliko se okači na Inatagramu ili objavi. Stefani i ja smo u vezi. Krenule smo u neki odnos dan nakon završetka rijalitija. Ne živimo zajedno, ona je kod njenih, ali se viđamo. Juče nam je bila mesečnica. Ozvaničile smo 04.07. našu vezu. Tri meseca smo zajedno. Naše porodice su prihvatile našu vezu. Ne žurimo nigde, imam planove ozbiljne sa njom, ali polako. Videćemo kako će se ovo sve razvijati - zaključila je Matora u emisiji "Pitam za druga".

Republika

Foto: printscreen/RED TV

Matora priznala da je u vezi sa Stefani Grujić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading