ŠOK PREOKRET U ELITI! Terzi i Sofiji se sprema PAKAO - Milica Veličković ulazi u Elitu, a OVO je datum koji će prelomiti!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Veličković treba da presudi!

ŠOK PREOKRET U ELITI! Terzi i Sofiji se sprema PAKAO - Milica Veličković ulazi u Elitu, a OVO je datum koji će prelomiti!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Na trudnu Milicu Veličković pao je veliki teret kada je saznala za neverstvo svog verenika Bore Terzića sa Sofijom Janićijević. Kako saznaje portal Republika, Milica planira da se suoči sa njima u rijalitiju "Elita 8". Međutim, odluka o tačnom datumu ulaska u rijaliti je samo na njoj, a postavlja se pitanje da li će sačekati da se porodi ili će se suočiti sa njima pre toga.

- Milica može kada god odluči da to uradi, ali za sada želi da se sabere, jer joj je beba na prvom mestu i ne želi da se izlaže dodatnom stresu, koji joj pred porođaj nije potreban. Za sada kako stoje stvari, prvo će se poroditi, pa kada bude došla sebi, onda će videti šta će i da li će uopšte ući - govori izvor za Republiku. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official, pixabay.com

Milica Veličković i Bora Terzić

 


Milica Veličković suočava se sa veoma teškom situacijom nakon saznanja o prevari svog verenika Bore Terzića sa Sofijom Janićijević. Njena trudnoća dodatno komplikuje ovu već tešku situaciju, ali ona je odlučna da se suoči sa njima u rijalitiju "Elita 8".

Nakon što je vest o planiranom ulasku trudne Milice u rijaliti "Elita 8" procurila u javnost, društvene mreže su preplavljene porukama podrške za hrabru mladu ženu. Mnogi se dive njenom odlučnom stavu da se suoči sa izazovima uprkos trudnoći.

Milicin emotivni put od iznenađenja i bola do odlučnosti da se suoči sa prevarama u javnosti predstavlja pravu emotivnu turbulenciju. Njeni postupci su pod lupom javnosti, ali ona pokazuje hrabrost i snagu u ovoj teškoj situaciji.

Foto: ATA Images

Sofija Janićijević, Bora Terzić, Milica Veličković

 


Iako je odluka o tačnom datumu ulaska u rijaliti "Elita 8" samo na njoj, postavlja se pitanje da li će Milica sačekati da se porodi ili će se suočiti sa njima pre toga. Ovo pitanje dodatno intrigira javnost koja sa nestrpljenjem očekuje dalji razvoj događaja.

S obzirom na sve što je do sada prošla, Milica Veličković će sigurno ostati tema interesovanja javnosti u narednom periodu. Njeni postupci će biti pažljivo praćeni, a ulazak u rijaliti "Elita 8" bi mogao da donese novi preokret u ovoj veoma kompleksnoj priči.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading