DONETA ODLUKA U PORODICI TRUDNE MILICE VELIČKOVIĆ! Evo šta će se desiti sa BEBOM, Terza ni ne sluti kakav PAKAO ga čeka! ŠOK!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo oglašavanje majke trudne Milice Veličković, evo šta ju je najviše zabolelo!

DONETA ODLUKA U PORODICI TRUDNE MILICE VELIČKOVIĆ! Evo šta će se desiti sa BEBOM, Terza ni ne sluti kakav PAKAO ga čeka! ŠOK!

Foto: printscreen/RTV Pink, youtube.com/Zadruga Official, Shutterstock

Majka trudne Milice Veličković, Danica, nije mogla da sakrije svoje ogorčenje i šok kada je saznala za postupke svog nesuđenog zeta. Borislava Terzića Terza, koji trenutno boravi u rijalitiju "Elita 8". Njena reakcija na Terzin skandal sa cimerkom Sofijom Janićijević jasno pokazuje koliko je cela situacija uticala na porodicu i kako se oni nose sa novonastalom situacijom.

- Naravno da nisam očekivala sve ovo što je uradio. Očekivala sam sličnu situaciju možda tamo negde kasnije, zapravo ne ovo, već da će ga možda povezivati u rijaltiiju sa drugim devojkama, ali da će da se zaljubi ovako odmah u drugu, već u karantinu, kao i sa Milicom, to, naravno, nisam očekivala - u šoku je Miličina majka Danica, koja dodaje:

- Ne znam ni sama šta osećam. Ljuta sam, besna sam i nisam besna, gledam da ne budem besna zbog Milice.

Republika

Foto: ATA Images

Terza prevario Milicu u rijalitiju sa Sofijom

Mnogi su zgranuti zbog Terzinih izjava i pokušaja da opravda svoj postupak, posebno izjavom da je odavno prestao da voli Milicu i da ju je verio da bi odobrovoljio svog oca, koji je protiv nje.

- Menja svoje stavove i izjave iz dana u dan, svakog dana iznosi neko drugo mišljenje. Mnogo je rekao užasnih i ružnih stvari, ali možda me je najviše iznerviralo kada je sada, kod Ivane Šopić na klipovima, rekao: "Znaš, Ivana, ona je uvek izvlačila to najgore iz mene". To, na primer. A on vređa i sve ostalo što radi - priča Danica, koja je šokirana Terzinom pričom o veridi:

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Danica, majka Milice Veličković

- Ne mogu da verujem da čovek tako nešto može da izjavi i kaže, s obzirom na to da je tu veridbu planirao već tokom finalne večeri "Elite", on je već te noći pričao o tome, a sad je kao prestao da je voli. Nije ona njega terala da je veri, ona čak nije ni htela, znam to, pričale smo o tome. Sam je odlučio, sam je hteo, pričao o svadbi, o svemu. Ništa ga ne bih pitala, verujte mi da ne želim ni da ga vidim - rekla je Danica, prenosi Pinkov portal, koja je na kraju razgovora otkrila da li podržava Milicu u ideji da Terzu ne upiše kao oca deteta, već da ćerkica, koju čekaju, nosi njeno devojačko prezime:

Republika

Foto: e-stock/Časlav Vukojičić, Shutterstock

Milica Velićković nosi devojčicu

- Moj stav je da Milica sama treba o tome da odluči, a šta god da bude odlučila, podržaću je. To je stav svih nas iz njenog okruženja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading