POBESNELA ANĐELA KRENULA NA SOFIJU! Zbog Gastoza joj pala roletna, Terza se zaledio od šoka!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić je skinula Sofiji masku, pa otkrila šta radi Terzi iza leđa!

POBESNELA ANĐELA KRENULA NA SOFIJU! Zbog Gastoza joj pala roletna, Terza se zaledio od šoka!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sinoć su se u Beloj kući održale još jedne nominacije, gde su ukućani birali između ljubavnog para, Sofije Janićijević i Borislava Terzića Terze, koji su nedavno započeli svoju romansu, uprkos činjenici da je on veren i da čeka dete sa Milicom Veličković, koju je upoznao prethodne sezone rijalitija.

Ukućani su redom komentarisali potrčke, a na red je došla Anđela Đuričić, koja je sasula Sofiji sve u lice, pa joj poručila da veruje da je namerno "namestila" njoj svađu sa Nenadom Marinkovićem Gastozom:

 

- Meni je nezgodno, jako sam dobra sa Terzom i nikad mi ružnu reč nije rekao. Uvek me je poštovao i ja njega, uvek je tu za mene. Desio se ovaj postupak i sve se ovo zaboravlja. Priseća me sve ovo na neke stvari, Milica je trudna, ali podseća me. Meni se prevrće želudac kad ova tema krene, vraća me na neke stvari. Milicu ne poznajem, ali imam ženski osećaj. Što se tiče Sofije smatram da si jako namazana, da znaš šta radiš. Za par dana nismo videli da mu je nešto loše uradila, do tad ne mogu da kažem. Lukava si, namazana, znaš šta radiš i želiš, mislim da te ne zanima šta radiš da dođeš do cilja. Mislim da je bilo namenski kad si rekla ono za stolom, imaš nešto svoje zbog čega si bacila tog rovca ili šalu. Imamo okej odnos i to je to. Meni je u ovoj situaciji Terza ima težinu, a Sofija nema. Na duže staze će njena težina biti veća. Ne bih nikog da uvredim, okreće mi se želudac. Smatram da nisi svestan, bićeš za godinu dana. Ne dopada mi se tvoj grub stav koji nisi u poziciji das zauzmeš. Moraš da spustiš loptu. Kad svi pričaju za Milicu da je očekivala, ne možeš da se hvataš i da tražiš opravdanja. Ti ne možeš da nađeš opravdanje, a ispada da ga tražiš. Malo treba da se povučeš jer ovaj tempo nećeš da izdržiš. Mislim da ste prebrzo ušli u ovo, ne poznajete se i osetili se fizičku privlačnost. Ne mogu da vas osuđujem jer sam bila u sličnoj situaciji. Ne dopada mi se ovo i mislim da će najgore da izvuče iz tebe. Kao što je meni došlo na naplati, tako će svakome. Sofiju ću da pošaljem jer imam ličnu zamerku - rekla je Anđela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading