MILICA VELIČKOVIĆ DOBILA ŠOK PORUKU! Dok Terzina LJUBAVNICA ZAVODI red, OVE reči će je dotući!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lejdi Di je ovo morala da uradi!

MILICA VELIČKOVIĆ DOBILA ŠOK PORUKU! Dok Terzina LJUBAVNICA ZAVODI red, OVE reči će je dotući!

Foto: ATA Images

Bivša takmičarka ,,Elite 8" i tiktokerka Dragana Sretenović, poznatija kao Lejdi Di na Instagram profilu žestoko oplela po Bori Terziću i njegovoj ljubavnici Sofiji Janićijević. Međutim, Dragana je imala potrebu da se obratio i trudnoj Milici Veličković, koja prolazili kroz veliku agoniju zbog Terzine prevare. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bora Terzić i Sofija Janićijević Elita 8 Zadruga

 

Lejdi je na Instagramu podelila fotografiju Terze i njegove ljubavnice Sofije kako se ljube, a onda je napisala status kojim ga je žestoko osudila zbog svega što je priredio trudnoj Milici i nerođenom detetu. 

- Teški smradovi, gledam i ne verujem šta čovek radi. Stvarno su oboje pravi monstrumi, za ovako nešto moraš biti pravo g*vno. Trudnoj ženi da prirediš ovako nešto, ja ne mogu da verujem. A ova opajdara i profuknjača dno, bukvalno dve velike bede. Dve najgore osobe koje su prošle kroz rijaliti. Milice, drži se i misli na svoje dete, ovaj ne zaslužuje jednu suzu da pustiš zbog svega ovoga. Guraj dalje jako i ne tuguj, jer si na vreme videla kakav je monstrum ovaj gad - napisala je Lejdi Di na Instagram storiju. 

Republika

Foto: Instagram.com

Lejdi Di o Bori Terziću i Sofiji Janićijević

- Meni je teško kad mi je neko blizak napravi neko sranje. Potrudiću se da budem objektivan i ja nikada nisam moralisao da bi narod čuo, naravno da o postupku mislim da je loš ali te neću osuđivati. Smatram da se mnogo brzo desilo što će reći da ta ljubav nije ni postojala, ako si već treći dan slao Sofiji srca da si mogao da se potrudiš da potisneš sve to. Dosta je nezreo ovaj potez sa nedostatkom empatije, ja sam pokušao da nađem opravdanje, ali ne mogu. Hteo si možda i da spustiš loptu sa porodicom i da se možda izvučeš nekako iz svega toga, Sofija me je demantovala i ušla sa tobom u vezu i zaista ne mogu da procenim njene namere. Aleksandra je imala izlaganje gde sam se složio da joj je ambicija veća od emocije, ja želim da verujem da im je iskrena emocija. Ja ću da pošaljem Terzu, jer mislim da je uradio gore postupke -rekao je Mateja.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading