ZOLA SUMNJA DA MILJANA NOSI NJEGOVO DETE: Ivan joj je napravio kopile, nek crknu oboje! ČITAJTE U DODATKU "RIJALITI" U SUTRAŠNJEM IZDANJU SRPSKOG TELEGRAFA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bidite više informisani od drugih!

ZOLA SUMNJA DA MILJANA NOSI NJEGOVO DETE: Ivan joj je napravio kopile, nek crknu oboje! ČITAJTE U DODATKU "RIJALITI" U SUTRAŠNJEM IZDANJU SRPSKOG TELEGRAFA!

Foto: M.P./ATAImages, youtube.com/Zadruga Official

Srpski telegraf u izdanju za utorak 8. oktobra donosi pregršt zanimljivih priča u dodatku "Rijaliti", kako o sadašnjim učesnicima "Elite", i Farme tako i o bivšim zadrugarima, koji ne prestaju da intrigiraju javnost.

SKANDAL  Lazar Čolić Zola sumnja da je dete koje nosi  Miljana Kulić  njegovo, pa je odlučio da raskrinka nju i njenog bivšeg

-   Ivan Marinković  joj je napravio kopile, nek crknu oboje! 

Čitajte u dodatku šta se krije iza Zolinog saznanja 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 


Aleksandra Jakšić žestoko zaratila sa Jelenom Golubović pa udarila na to što se još uvek nije ostvarila kao majka. Haos na imanju Farme u Šimanovcima ne prestaje od momenta od kako su se na njega uselili iskusni rijaliti igrači koji ne čaše ni časa i svako malo jednog drugom saspu i lice gnusne uvrede.
Farmarka je sela je na krevet pored rediteljke, te je tom prilikom ušla u žestok verbalni klinč s njom.

Foto: Narodna TV

 


- Priznala si dete sa NN ocem, da si tako htela jer je njega bilo sramota od tebe nesrećnice jedna. Ti si došla ovde da brukaš decu svoju - rekla je Jelena cimerki nakon čega je nastao haos.

 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

Dragana Sretenović, poznatija kao Lejdi Di urnisala je Boru Terzića Terzu. Terzu
- Terza je monstrum šutnuo je Milicu javno. On ne zaslužuje da bude otac - otkrila je ona, te progovorila o stanju Milice Veličković 
- Čula sam da slabo jede i da je loše. Plače, pa se smiri, pa onda sve iznova. Čula sam se sa njom, znam koliko joj je sve ovo teško palo- između ostalog otkriva Lejdi Di. 

Foto: ST/Dragan Kadić/Vladimir Lukić

 

Sita Ahmić je poludela zbog odnosa njene sestre Aneli sa muškarcima u Eliti pa se povlači jer ne želi da se stresira i remeti svoj mir koji ima.
Starleta je već neko vreme na stubu srama u Eliti zbog, mnogi kažu, neprimerene bliskosti koje je tokom žurke ostvarila s Urošem Rajačićem, samo da bi Mateju Matijevića napravila ljubomornim.

Sve ovo i još mnogo toga čitajte u sutrašnjem "Rijaliti" dodatku Srpskog telegrafa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading