ZASTRAŠUJUĆE VESTI ZA TERZINU PORODICU! Stigle MORBIDNE informacije o Sofiji, ovo izaziva mučninu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sofija Janićijević uspela je da zgrozi naciju.

ZASTRAŠUJUĆE VESTI ZA TERZINU PORODICU! Stigle MORBIDNE informacije o Sofiji, ovo izaziva mučninu!

Foto: ST/Dragan Kadić, Printscreen/Pink TV

Sofija Janićijević je sinoć izazvala pravu buru svojim šokantnim izjavama u javnosti. Njene reči su izazvale zgražavanje, ali i burne reakcije javnosti.

Nakon što su javnosti prezentovane neverovatne izjave Sofije Janićijević, mediji su odlučili da stupe u kontakt sa Milicom Veličković, bivšom verenicom Borislava Terzića Terze, kako bismo čuli njen komentar na ovu temu. Milica je iznela svoje mišljenje, nazivajući Sofiju "morbidnom i bolesnom osobom" koja podržava abortus i istovremeno teši Terzu. Njene reči definitivno bude interesovanje za dalji razvoj ove priče.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sofija Janićijević

 

- Generalno jako morbidna i bolesna osoba koja teši Terzu, bez blama da će sve biti u redu sa bebom i njim. Drago mi je da opet pokazuje da radi sve po Bogu, pa je i pristalica abortusa, jako mi je morbidna i bolesna ona animir dana - rekla je Milica.

Pored izjava o abortusu, postavlja se i pitanje podrške Sofijine porodice njenom odnosu sa Terzom. Da li će Janićijevićeva naći podršku u Terzićima? Milica smatra da "sve ide iz kuće" i iznosi svoje uverenje da će postati "odlična snajka Terzićima". Ovo definitivno otvara pitanje dinamike odnosa unutar porodice Janićijević i kako će se oni postaviti prema ovoj situaciji.

Republika

Foto: ATA Images

Sofija Janićijević, Milica Veličković i Borislav Terzić Terza

 

- Sve ide iz kuće, biće odlična snajka Terzićima, verujem - kazala je ona za Pinkov portal.

Iz ovih reakcija jasno je da su Sofijine izjave izazvale veliku kontroverzu i da će ova priča sigurno pratiti dalji razvoj događaja. Interesovanje javnosti je definitivno probuđeno i ostaje nam da vidimo kako će se situacija dalje odvijati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading