ŠOK REAKCIJA ANĐELOVE BIVŠE NA INFORMACIJU O NJEGOVOM RASKIDU SA ANITOM! Obraćanjem podigla PRAŠINU, Ranković će biti besan kao ris! (VIDEO)

Autor: P. R. / M. I.

Elita 8 | Farma 8

07.10.2024

21:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je imala da poruči samo jedno!

ŠOK REAKCIJA ANĐELOVE BIVŠE NA INFORMACIJU O NJEGOVOM RASKIDU SA ANITOM! Obraćanjem podigla PRAŠINU, Ranković će biti besan kao ris! (VIDEO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Anita i Anđelo

Poznati frizer i rijaliti učesnik, Stevan Radivojević, odlučio je da proslavi svoj 30. rođendan na glamuroznoj proslavi u jednom od popularnih prestoničkih lokala. Među zvanicama su se našle brojne poznate ličnosti, među kojima je bila i nekadašnja zadrugarka Sandra Rešić, koja je otkrila da je u srećnoj vezi, da ju je partner potpuno promenio i da ne može ni na šta da se požali, što se dalo zaključiti i po osmehu na njenom licu.

Ipak, sve je iznenadila njena reakcija na informaciju o raskidu Anite Stanojlović i Anđela Rankovića, koji je nekada bio u vezi sa njom:

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Sandra Rešić

 

- Ne mogu da lažem, pogledam nekad, da, ali ne komentarišem ništa. Ne zanima me, želim im svu sreću, neka se svađaju, mire, neka traže druge ljude za sebe, to me ne zanima - rekla je Sandra Rešić za Republiku, pa se osvrnula na odnos Milice Veličković i Borislava Terzića Terze:

- E, jedino to mogu da prokomentarišem... Sva moja podrška za Milicu - rekla je ona kratko.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković

 

Podsetimo, Anđelo Ranković je progovorio i o razlozima zbog kojih su raskinuli Anita i on:

- Ne bih želeo da objašnjavam razloge razilaženja. Nije išlo više, a putevi su nam se razišli. Nikada nisam nešto loše pričao o bivšim devojkama. O Anini nemam da kažem niša loše, ali nema potebe da komentarišem to. Bili smo zajedno devet meseci, sada je veliki pritisak javnosti, kako njoj, tako i meni. Nema šanse da se nas dvoje pomirimo. Ona zna da ću ja biti tu za nju, ali se nećemo miriti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading