JANJUŠ UZNEMIRAVAO NAŠU PEVAČICU! Dobio šut-kartu, pa je "čašćavao" gnusnim psovkama!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona obelodanila istinu o njihovim prepiskama.

JANJUŠ UZNEMIRAVAO NAŠU PEVAČICU! Dobio šut-kartu, pa je "čašćavao" gnusnim psovkama!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Janjuš

Marko Janjušević Janjuš neretko komentariše javne ličnosti, pa mu se tako "omaklo" i za Ljupku Stević, koju je najstrašnije isprozivao prilikom učešća u četvrtoj sezoni "Zadruge.

Janjuš je tada, na žurki, vidno besan, žestoko isprozivao pevačicu, te mu ni ona nije ostala dužna.

- Ovde su sve k*rve i švalerke. J*bem im ja majku. J*bu se sa likom koji je oženjen, posle im đavo kriv - prokomentarisao je Janjuš tokom žurke u "Zadruzi 4", te je tada Ljupka na to i odgovorila:

Republika

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Ljupka Stević

 

- Janjuš je jedna džukela! Kad se desilo sve sa Simićem, na Instagramu mi je napisao: "Legendice moja, šta se to desilo?" Sad me javno pljuje! Neka gleda svoje dvorište. Očigledno je besan na mene jer je Maja Marinković videla šta sam uradila, pa se osilila i raskrinkala ga na društvenim mrežama. Džukela obična. Je*aću mu mater kad izađe iz "Zadruge"! Ološ jedan bedni! Ne bi me čudilo da on to ni ne misli, već da je to rekao da bi u rijalitiju bio u centru pažnje. Očigledno mu treba reklama. On nije ni m od muškarca kad tako vređa ženu! Klošar.

- Janjuš je budaletina bre teška, ali mi je zaista pustio poruku...Imala sam priliku da puta da ga sretnem, gde je bio sto pored mog stola, gde mu je ponašanje bilo asocijalno...Ne pada mi na pamet da se sa budalama raspravljam. I srela sam ga još jednom na nekoj dnevnoj žurci, gde se nismo pozdravili - rekla je Ljupka, kako prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading