OD OVOGA NEĆE MOĆI DA SE OPERE! Pojavili se NEOBORIVI dokazi protiv Sofije Janićijević! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pratila je svaki Gastozov korak!

OD OVOGA NEĆE MOĆI DA SE OPERE! Pojavili se NEOBORIVI dokazi protiv Sofije Janićijević! (FOTO)

Foto: printscreen/RTV Pink

Takmičarka "Elite 8" Sofija Janićijević našla se u centru skandala nakon što je Borislav Terzić Terza sa njom prevario svoju trudnu verenicu Milicu Veličković. Od tog trenutku o njoj svakodnevno isplivavaju nove informacije, a sada se pojavila jedna zanimljiva.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Gastoz je ranije flertovao sa Sofijom

Sofija je na samom početku rijalitija povezivana i sa Nenadom Marinkovićem Gastozom, a iako se ograđivala od njega, izgleda da je pre nekoliko godina jako bila zainteresovana za njegov privatni i ljubavni život, a i vrlo dobro bila upućena u njega. Naime, na društvenoj mreži Instagram Sofija je sa svog profila pre osam godina ostavila komentar na Gastozovom objavi i javno ga kritikovala zbog ponašanja prema bivšoj devojci.

- Ona je bila tu za tebe i kad nisi imao ništa, to se ne zaboravlja - glasio je Sofijin komentar, koji možete pogledati u nastavku ovog teksta.

Republika

Foto: Instagram.com

Sofija je komentarisala Gastozovu objavu

Inače, danas se pojavio i snimak star sedam godina, kad je ona učestvovala u dejting emisiji "Izvedi me", a tada se predstavila publici kao foto-model koji obožava kamere i reflektore.

- Prijavila sam se za šou "Izvedi me" jer jako volim kamere, reflektore, to je valjda i normalno, s obzirom na to da sam foto-model. Takođe volim da upoznajem nove ljude i sklapam nova prijateljstva, tako da bi se moglo reći da sam ušla u emisiju radi zabave - rekla je Sofija tada za Pink.rs i otkrila ko joj je bio najzgodniji muškarac sa javne scene.

- Najseksipilnijeg, najzgodnijeg i najlepšeg poznatog frajera, koga bih ja izvela bavi se muzikom i to je Aca Živanović.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Sofija u "Izvedi me"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading