TERZA NAPUŠTA ELITU, IDE NA SUOČAVANJE: Stigao ZVANIČAN POZIV za sud, TRUDNA Milica će ga UNIŠTITI! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bora Terzić sutra napušta Elitu 8!

TERZA NAPUŠTA ELITU, IDE NA SUOČAVANJE: Stigao ZVANIČAN POZIV za sud, TRUDNA Milica će ga UNIŠTITI! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official, pixabay.com

Borislav Terzić Terza je najavio da će sutra ići na suđenje sa Miljanom Kulić, zbog sukoba koji su se desili u prethodnoj sezoni rijalitija. Terza je istakao da je razlog za suđenje nasrtanje Miljane na njegovu doskorašnju trudnu verenicu Milicu Veličković, s kojom će se prvi put suočiti nakon javne prevare. On je naveo da je Miljana bacala stvari njegovoj verenici i da je pretila, te da će se sada taj slučaj rešavati na sudu.

- Tužila me je prošle godine zato što sam joj pretio, sutra idemo na suđenje. Bacala je stvari Milici, polivala je - rekao je Terza. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @jasi_jasi_svi_smo_nasi2

 


Danas je Miljana Kulić bila na lekarskom pregledu, nakon čega je otkriveno da će sutra ponovo napustiti Belu kuću. Njena majka Marija je hitno stigla u bolnicu, gde je otkrila da je trudnoća pod visokim rizikom i da postoji mogućnost da Miljana neće moći da je održi. Marija je istakla da je Miljanin život ugrožen zbog prethodnih operacija i da je cela situacija veoma teška za njih obe.

Marija Kulić je otkrila da se ni ona ne oseća dobro i da je veoma zabrinuta za ćerku. Ona je istakla da je Miljani bila nepotrebna trudnoća, ali da njena ćerka trenutno ne razmišlja jasno. Svi su zabrinuti za Miljanino zdravlje i ishod ove situacije.

 

 

- Njena je odluka, a sama će da odluči šta će uraditi. Sada smo na pregledu - rekla je, pa dodala: 

- Razgovarala je sa lekarima, svi kažu da je trudnoća pod visokim rizikom. Mislim da neće održati trudnoću, i njen život je ugrožen zbog svih operacija koje je imala. Nakon pregleda se vraća u rijaliti. 

Marija je otkrila da se ni ona ne oseća dobro. 

- Kako mogu da budem okej pored svega što se dešava? Nije joj bila potrebna ova trudnoća, ali ona ne razmišlja. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading