"ČUPAJ, ŠUTIRAJ, ZAKLAĆU TE!" Reči Marije Kulić LEDE KRV U ŽILAMA, hitno poslala Miljani PORUKU u "Elitu 8"! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hitna reakcija nakon što je saznala šta se desilo!

"ČUPAJ, ŠUTIRAJ, ZAKLAĆU TE!" Reči Marije Kulić LEDE KRV U ŽILAMA, hitno poslala Miljani PORUKU u "Elitu 8"! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija Kulić, Miljana Kulić

Učesnici Miljana Kulić i Borislav Terzić Terza danas su napustili rijaliti-program "Elita 8" zbog zakazanog suđenja, na kojem je trebalo da prisustvuje i trudna Milica Veličković. Naime, prošle godine, Kulićeva je tužila MIlicu i Terzu zbog uvreda koji su joj uputili, što je rezultiralo sudskim procesom. Međutim, izgleda da su Miljana i Terza izgladili odnose, pa je Kulićeva odlučila da povuče tužbu, dok će on snositi samo sudske troškove.

Ubrzo nakon povlačenja tužbe Marija Kulić, Miljanina majka, oglasila se putem društvenih mreža. U ironičnom komentaru uputila je kritike na račun ćerke, ističući da sada, kada je Miljana povukla tužbu, može da nastavi s uvredama i pretnjama jer je advokate koje je Miljana angažovala dovela u nezavidnu poziciju. 

Republika

Foto: instagram.com/kulicmarija1975

Marija Kulić se oglasila na Instagramu nakon suđenja Miljane i Terze

E sada, Terzo, s obzirom da je Miljana povukla tužbu na sudu protiv tebe, zbog reči z****u te, a nju tuže svi i niko ne povlači, ti slobodno sada čupaj, šutiraj, vređaj, psuj, preti non-stop. Biće nam drago i uživaćemo u tome. Advokate koje je angažovala je napravila budalama - napisala je Marija u okviru svoje objave na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Marija Kulić besna na ćerku MIljanu

Podsećanja radi, Marija Kulić napustila je juče bolnicu Narodni front, u koju je došla zbog ćerke Miljane Kulić. Kako smo uspeli da saznamo, Miljana je otišla na preglede da bi utvrdila šta se dešava s njenom trudnoćom i da li može da ide na abortus.

Njena je odluka, a sama će da odluči šta će uraditi. Sada smo na pregledu. Razgovarala je s lekarima, svi kažu da je trudnoća pod visokim rizikom. Mislim da neće održati trudnoću i njen život je ugrožen zbog svih operacija koje je imala. Nakon pregleda se vraća u rijaliti - rekla je Marija za Republiku na licu mesta, a zatim se osvrnula i na oca deteta Lazara Čolića Zolu:

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Marija Kulić u GAK Narodni front u Beogradu

Neka mu je srećno... Kratko se zadržao. Samo da vidim gde mi je brat. Mislim da je gore. Zola nije kontaktirao sa mnom, nije se javljao uopšte. Nema šta on mene da kontaktira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading