ZBOG OVOGA JE SILVIJA DISKVALIFIKOVANA IZ "ELITE 8"! Produkcija objavila šok-snimak BEKSTVA iz rijalitija, izletela kao FURIJA! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moraće da plati kaznu od 50.000 evra!

ZBOG OVOGA JE SILVIJA DISKVALIFIKOVANA IZ "ELITE 8"! Produkcija objavila šok-snimak BEKSTVA iz rijalitija, izletela kao FURIJA! (FOTO)

Foto: printskrin

Veliki Šef nedavno je poslao pismo na adresu rijalitija "Elita 8" u kojem je obavestio sve učesnike da je takmičarka Silvija Patrik diskvalifikovana, te da će, prema ugovoru koji je potpisala s čelnicima televizije Pink, biti tužena u iznosu od 50.000 evra zbog samoinicijativnog napuštanja projekta.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miloš i Silvija Patrik napustili "Elitu 8"

Draga elito, ovim vas obaveštavamo da je Silvija Patrik diskvalifikovana. Ona će na osnovu ugovora snositi kaznu od 50.000 evra zbog samoinicijativnog napuštanja projekta, a TV Pink će je tužiti na osnovu tog ugovora - glasilo je pismo, koje je Ivan Marinković pročitao ostalim rijaliti učesnicima. 

Inače, kako je kamera tokom prethodne večeri uspela da usnimi, nakon što je njen suprug Miloš bio izbačen iz rijalitija Silvija je brzinski izletela s imanja u Šimanovcima. Naime, u trenutku kada je pevačica Nadežda Biljić ulazila na imanje da bi pevala na sinoćnjoj žurki Silvija je iskoristila priliku i istrčala kao furija kroz kapiju.

Međutim, ona je na društvenim mrežama naglasila da nije pobegla, već da je "izašla kao gospođa". Na društvenoj mreži Instagram je objavila sliku sa suprugom, zahvaljujući se životu na slobodi koju sada dele.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Miloš i Silvija Patrik napustili "Elitu 8"

Podsetimo, Silvija i Miloš su se predstavili pred našim kamerama pred ulazak u rijaliti. Posebnu pažnju privukle su njegove tetovaže koje su po celom telu.

- Rođen sam u Aleksincu, pre 20 godina sam se doselio u Beograd, već 10 godina živim u Beču i radim kao tatu majstor - rekao je Miloš tada.

Mi smo u braku, nama ne može niko ništa, ne plašimo se toga da neko može da ugrozi naš odnos. U braku smo četiri meseca, pre braka smo tri meseca bili u vezi. Oduvek smo imali želju da uđemo u rijaliti, najviše zbog promocije. Posle rijalitija bih volela da se vratimo u Beč - rekla je Silvija za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading