I TATA BI SINE: Peja se oglasio čim je Jovana smotala starija cura! Odmah je provalio Enu, pa otkrio šta ISKRENO MISLI o takvim devojkama!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni voditelj podučavao naslednika kako se radi sa ženama.

I TATA BI SINE: Peja se oglasio čim je Jovana smotala starija cura! Odmah je provalio Enu, pa otkrio šta ISKRENO MISLI o takvim devojkama!

Foto: E/stock, Printskrin/RTV PINK

Nakon što su se učesnici "Elite 8" Ena Čolić i Jovan Pejić Peja zbližili, javnost je saznala, pošto je Ena iznela svoje simpatije prema Jovanu, da ih podržava i njegov otac, popularni voditelj Zoran Pejić Peja.

Ena je istakla da joj godine kod Jovana ne smetaju i da je bitnije da nije star, dok je Jovanov otac podržao njihovu vezu, ističući da je važno da je njegov sin srećan, pa s kim god.

Moram da kažem da nisam baš ispratio sve šta se dešavalo, ali verujem da je bilo zanimljivo. Zbližavanje Ene i Jovana mi je super, ona je lepa devojka, ali iskreno mislim da njeno srce pripada Mateji, ali ako se desi nešto sa Jovanom, ma samo nek budu srećni. Ja sam već rekao da samo i Zlata i ja najsrećniji kada je on srećan - rekao je Peja za Pink.rs, pa istakao da sin radi sve kao što bi i otac uostalom:

- On je naučen da voli i poštuje žene i meni se sviđa što on to tamo i radi. Poštuje ih sve, a sa kim god da bude, neka bude, mlad je i treba da uživa!

Republika

Foto: Printskrin TV Pink

Ena Čolić priznala da voli piletinu i da je imala i mlađe momke od Jovana

Inače, Ena Čolić je javno iznela svoje mišljenje o godinama i vezi sa Jovanom. Ona je otvoreno govorila o njihovom odnosu, ističući da je bila u vezi i sa mlađim partnerom i da joj godine nisu presudne kada je ljubav u pitanju.

- Rekla sam ako nije zreo, bar nije star. Što je to čudno? On ima 24, stariji je od moje sestre. Ja sam sad napunila 31. Nisam čak ni sedam godina starija od njega, nego šest. Imala sam mlađeg, i to ne da je mlađi jednu godinu od Peje, nego... Godinu i po dana smo bili zajedno. Boli me uvo šta ljudi pričaju - zaključila je Ena.

Takođe, Zoran Pejić Peja, otac Jovana Pejića, podržao je sinovljevu vezu sa Enom Čolić, ističući da je srećan kada je i sin srećan. On je istakao da je Jovan naučen da voli i poštuje žene, te da podržava sinovljevu odluku da uživa u ljubavi bez obzira na godine.

Ova neobična ljubavna priča izazvala je pažnju javnosti, a podrška koju su dobili od Jovanovog oca dodatno je istakla zanimljivost njihovog odnosa.

Kako će se dalje odvijati veza između Jovana i Ene, ostaje da se vidi, ali jedno je sigurno - javnost će sa pažnjom pratiti razvoj ove neobične ljubavne priče.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading