POSLE MAKLJAŽE SA IVANOM JELENA NAŠLA UTEHU: Ovo će Marinkoviću TEŽE PASTI nego sve njene uvrede, opet mu je NABILA ROGOVE (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako mu je stavila do znanja ko je ko!

POSLE MAKLJAŽE SA IVANOM JELENA NAŠLA UTEHU: Ovo će Marinkoviću TEŽE PASTI nego sve njene uvrede, opet mu je NABILA ROGOVE (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jelena Ilić

Nakon brutalnog okršaja Jelene IlićIvana Marinkovića, prilikom kog su jedno drugom izgovorili najgnusnije uvrede, Marinkovićevoj bivšoj supruzi prišao je Uroš Rajačić zbog kog im je i pukao brak.

Naime, bračni par se rastao nakon što je tada udata Jelena imala ljubavnu aferu sa Urošem za koju se saznalo pred sam kraj "Elite 7".

Republika

Foto: Printskrin TV Pink

Jelena Ilić posle svađe sa Ivanom razgovara sa Urošem

Iako ni njih dvoje više nisu u dobrim odnosima, Rajačić je prišao svojoj nekadašnoj devojci, kako bi s njom porazgovarao pošto se na krv i nož posvađala s Ivanom.

- Žao mi je kad te tužnu gledam. Jelena, polako, moraš malo da staneš. Misliš da si jaka, ali ne radiš stvari na pravi način - kazao je Uroš u nameri da Jeleni pruži podršku.

- Ti si veliki lažov, takođe. Ne znam čemu sve ovo - zaključila je ona.

Republika

Foto: Printskrin TV Pink

Uroš Rajačić prišao Jeleni da joj pruži podršku

Podsetimo, bivši supružnici Jelena Ilić i Ivan Marinković već danima ne prestaju da se peckaju. Sada je nastao haos kada je ivan pomenuo koliko se kaje zbog odnosa sa bivšom suprugom, pa je došlo do sudara njihovih sujeta.

Kad mu je Ilićeva tokom unakrsnih optužbi i uvrada, oplela po celoj porodici i onima koje najviše voli, Marinković joj je brutalno uzvratio.

- Potrudiću se da te strpam u zatvor, ne brini. Odvratna osobo, najgora si. Godina si bila najgora prema meni, ološu jedan. Nju su zanela svetla velikog grada. Bio sam pijan svaki dan, a navodno sam se njoj takav ja dopadao. Ona me je tad želela, pravila dete sa mnom, a zapravo od nje takve ne može gore - zaključio je Ivan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading