DOK MILJANA RIDA U SUZAMA, ZOLA SE OVAKO BAŠKARI! Šok-saznanje o bivšem dečku učesnice Elite razbesnelo mnoge na mrežama!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana se slomila na komade u ispovesti pred kamerama u Eliti kada je pričala o bebi i njemu.

DOK MILJANA RIDA U SUZAMA, ZOLA SE OVAKO BAŠKARI! Šok-saznanje o bivšem dečku učesnice Elite razbesnelo mnoge na mrežama!

Foto: ATA Images

Miljana Kulić, učesnica rijalitija "Elita 8", odlučila se na kiretažu i okončala trudnoću. Iako je u početku želela da zadrži dete, na odluku su uticali različiti saveti lekara, protivljenje njene majke Marije, kao i nedostatak podrške od bivšeg partnera Lazara Čolića Zole, oca deteta.

Foto: Instagram.com/Lazar Čolić Zola

Lazar Čolić Zola objava na Instagramu

 

Kako smo sada saznali, Zola se preko nedelje provodio u jednom noćnom klubu, pa su mnogi na društvenim mrežama pisali da im nije jasno da može da bude tako hladan u situaciji kada njegova bivša razmatra da li da zadrži zajedničko dete ili ne.

Foto: printscreen

Lazar Čolić Zola

 

- Zola je bio u noćnom provodu, on čini se uopšte ne shvata ozbiljnost situacije i sve ovo sa Miljanom. Njega i drugari pitaju što ne ode da to sve reši, ali on tvrdi da je odluka samo na njoj - rekao je upućen izvor. 

Podsetimo, Miljana se slomila na komade u ispovesti pred kamerama u Eliti kada je pričala o bebi i njemu.

Foto: ATAImages

Lazar Čolić Zola i Miljana Kulić

 

- Meni je Zola rekao da idem na kiretažu i da ga ništa ne zanimam, a za javnost je pričao da rodim. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading